Codaone Paytrail (Nyt saatavilla!)

0,00 €
Tuotenumero
COD-paytrail

Hinnat alv 0%

  • Moduuli on nyt saatavilla!
  • Moduuli on ilmainen!
  • Moduuli on nyt saatavilla!
  • Moduuli on ilmainen!
  • Online palautukset
  • Maksutapasivun ohitus
  • Monipuoliset asetukset
  • Sisäänrakennettu Amasty Gift Card lisäosan tuki
  • Apple pay tuki tulossa (kysy lisää)


Tällä virallisella Paytrail Adobe Commerce (ent. Magento 2) lisäosalla voit tarjota useita maksutapoja kassasivullasi. Asiakkaasi voivat maksaa kansainvälisillä luottokorteilla, suomalaisella verkkopankilla, mobiilimaksuilla, laskuilla, osamaksuilla ja muilla Paytrail-maksupalvelun tarjoamilla maksutavoilla.

Voit näyttää maksutapojen valintalistan kassasivullasi tai voit valita käyttäväsi isännöityä versiota, jossa asiakas ohjataan ulkoiselle maksutapojen valintasivulle. Tämä antaa sinulle joustavuutta miettiessäsi kassasivun ulkoasua. Voit valita Paytrail-kauppiaan portaalin kautta, mitkä maksutavat haluat tarjota asiakkaillesi.

Kun asiakas valitsee yhden maksutavoista isännöidystä tai upotetusta maksutapojen valintalistasta, heidät ohjataan Paytrail-maksupalveluun, jossa varsinainen maksutapahtuma tapahtuu. Onnistuneen maksun jälkeen heidät ohjataan takaisin sivustollesi. Jos asiakas ei palaa sivustollesi onnistuneen maksun jälkeen, ilmoitamme verkkokaupallesi takaisinkutsulla, että vireillä oleva maksu oli onnistunut.

Laajennus tukee useita kauppanäkymiä yhdessä Adobe Commerce -verkkokauppa instansissa sekä tilausten ja maksujen palautukset, lähetykset ja peruutukset. Käytämme alan parhaita turvallisuuskäytäntöjä ja työkaluja pankkitason turvallisuuden ylläpitämiseksi kauppiaille ja loppuasiakkaille. Paytrail on PCI DSS Level I (SAQ A) ja GDPR-yhteensopiva.

Tili & Hinnoittelu

Käyttääksesi tätä laajennusta sinun on rekisteröidyttävä Paytrail-tilille. Maksutapahtumasta peritään maksu joka kerta. Maksutapahtuman hinta voi vaihdella kauppiaasta riippuen, perustuen siihen, mitä on sovittu Paytrailin kanssa neuvoteltaessa sopimuksestasi. Lisätietoja ja rekisteröitymiseksi, vieraile Paytrail-verkkosivulla tai ota suoraan yhteyttä info@codaone.fi.

Ominaisuudet

Maksutavat, jotka tarjoaa Paytrail
Mahdollisuus palauttaa ja lähettää peruutettu tilaus
Tuki viivästetyille maksuille (Collector jne.)
Tuki useille kaupoille yhdessä Adobe Commerce -instanssissa
Yksi yksinkertainen sopimus ja integraatio
Mahdollisuus käyttää isännöityä tai upotettua maksutapavalitsinta
Pankkitason turvallisuus

Tuetut maksutavat

Suomalainen Verkkopankki
OP
Nordea
Danske Bank
Aktia
Handelsbanken
Oma Säästöpankki
POP Pankki
S-Pankki
Säästöpankki
Ålandsbanken

Mobiilimaksut
MobilePay
Pivo
Siirto
Apple Pay
AinaPay

Kansainväliset Luottokortit
Visa
MasterCard
American Express

B2C/B2B Laskut & Osamaksut
OP Lasku
Walley / Collector Bank
Jousto
AfterPay

Turvallisuus

Kassalla asiakkaat ohjataan Paytrail-verkkosivustolle. Asiakas syöttää maksutietonsa suoraan turvallisessa ympäristössämme, joten verkkokauppa ei koskaan ole yhteydessä asiakkaan maksutietoihin. Kun maksuprosessi on valmis, asiakkaat ohjataan takaisin kauppaasi. Tokenisointia käytetään suorittamaan maksutapahtumia tallennetuilla maksutiedoilla. Luottokorttitietoja ei koskaan tallenneta palvelimellesi.

Lisätietoja
Tuotteen tarkoitusKassasivu, Maksutapa
Copyright 2024