Tutustu HELPPO -verkkokauppapakettiin

Lue lisää

Toteuttamiamme verkkokauppoja

news_image
news_image2

Mad Professor - Verkkokauppa

Mad Professor on valmistanut laadukkaita vahvistimia ja pedaaleita vuodesta 2002 lähtien. Toteutimme heille näyttävän, kansainvälisille markkinoille tarkoitetun verkkokaupan käyttäen Magento 2 -alustaa. Kauppa on suunnattu niin kuluttajille kuin jälleenmyyjille ympäri maailmaa. Käy kurkkaamassa!

news_image
news_image2

Påre skincare - Verkkokauppa

Påre skincare tuotteet sopivat jokaiselle niin ihotyypistä, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Ihonhoitosarjaan kuuluu vain kaksi tuotetta, joten laadukas ihonhoito on helppoa ja yksinkertaista. Toteutimme Pårelle verkkokaupan Magento 2 versiolla, sillä yrityksen tavoitteena on liiketoiminnan kasvu ja kansainvälistyminen. Käy katsomassa miltä verkkokauppa näyttää!

news_image
news_image2

Puutarhatonttu - Verkkokauppa

Puutarhatonttu tarjoaa asiakkailleen erilaisia ratkaisuja puutarhanpitoon ja hoitoon sisätiloissa. Toteutimme Puutarhatontulle uudistetun verkkokaupan Magento 2 versiolla johon integroitiin Tehdenin kassa ja varastojärjestelmä. Uudistettu verkkokauppa on nyt julkaistu!

news_image
news_image2

Bellando - Verkkokauppa

Bellando.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa ammattilaisten suosimia laadukkaita hius- ja kauneustuotteita. Toteutimme Bellandon verkkokaupan Magenton alustalle keväällä 2016. Käy kurkkaamassa ja kerro meille millaista jälkeä saimme mielestäsi aikaan!