Palvelut

Verkkokauppa

Rakennamme asiakkaillemme menestyviä verkkokauppoja! Menestyvän verkkokaupan tärkeimpiä asioita kuluttajan kannalta ovat ostamisen helppous, hinnoittelun selkeys ja asiakaspalvelun sujuvuus. Toteutuksissamme on otettu huomioon kaikki hyvän asiakaskokemuksen tarpeet.

Verkkokaupan toimivuus laitteista tai selaimista riippumatta on meille nykyään itsestään selvää. Asiakkaat tekevät ostoksia verkosta älypuhelimilla tai tablettilaitteilla. Heitä tulee palvella heidän ehdoillaan ilman turhia teknisiä rajoitteita.

Verkkokauppiaan näkökulmasta verkkokaupan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, luotettavuus ja ennen kaikkea liiketoiminnan sujuvuus. Verkkokaupan tehtävä on kasvattaa yrityksen myyntiä.

Verkkokauppiaan ei tarvitse ymmärtää eikä murehtia verkkokaupan tekniikasta. Me vastaamme kokonaisuuden toimivuudesta. Olemme koonneet Tekniikka-sivulle taustatietoja käyttämistämme palveluista ja alustoista.

Suunnittelemme verkkokauppoja aivan alusta alkaen tai muokkaamme vanhoja verkkokauppoja tekemällä niistä nykyaikaisia ja toimivia kokonaisuuksia.

Verkkokauppojen tarpeet muuttuvat ja siksi verkkokaupan rakentaminen ja sen avaaminen ovatkin vasta ensimmäisiä askeleita pitkässä kumppanuudessa. Meidän kumppaninamme verkkokauppias ei jää koskaan pulaan tai joudu yksin pohtimaan uusia tarpeita.

Verkkokaupan kumppanien hallinta

Menestyvän verkkokaupan ympärille tarvitaan usein kattava kumppaniverkosto. Näitä ovat esimerkiksi maksujen ja toimitusten hoitamiseen liittyvät kumppanit. Myös verkkokaupan sujuva yhdistäminen taloushallintoon ja markkinoinnin eri osa-alueisiin on tärkeää. Me tarjoamme avun myös näihin tarpeisiin.

Verkkosivusto

Verkkosivusto on kaikkien nykyaikaisten yritysten ja yhteisöjen käyntikortti. Olipa toimiala mikä tahansa, tyylikäs ja toimiva verkkonäkyvyys on vähintä, mitä yritys tai yhteisö voi tehdä tuodakseen itsensä edustavasti esille.

Teemme verkkosivustojen päivityksiä tai luomme kokonaan uuden verkkopalvelun asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Webhotelli

Verkkokaupat ja -sivustot tarvitsevat toimivan teknisen alustan. Omien palvelinlaitteiden hankinta ei kuitenkaan ole useinkaan perusteltua. Webhotellipalvelumme mahdollistavat uusien verkkopalvelujen käyttöönoton nopeasti ja jatkuva ylläpito pitää kaiken taatusti toiminnassa. Palveluja on myös helppo muuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Verkkosivuston nopea ja luotettava toiminta on erittäin tärkeää. Webhotellipalveluihimme kuuluu myös latausaikojen ja mahdollisten virhetilanteiden jatkuva seuranta. Asiakas voi saada halutessaan latausaikaraportin ja virhetilanteista tiedotetaan yhteyshenkilöä välittömästi.

Verkkosivuston optimointi ja rasitustesti

Hyvä verkkosivusto lataa tarvittavan sisällön nopeasti ja kestää myös nopean käyttäjämäärien kasvun. Teemme verkkosivustoille stressitestejä, joiden perusteella voidaan arvioida kuinka paljon yhtäaikaisia kävijöitä sivusto kestää. Teemme myös verkkosivustojen optimointeja analysoimalla sen lähdekoodin ja muut sivuston toimivuuteen vaikuttavat asiat.

Verkkokauppojen testaus ja saatavuuden seuranta

Teemme verkkokauppojen automatisoituja testauksia, joilla voidaan varmistaa tärkeiden ominaisuuksien ongelmaton toiminta. Testauksella voidaan esimerkiksi varmistaa, että verkkokaupan ostoprosessi toimii sujuvasti.