Tervetuloa Codaonen asiakkaaksi – yhdessä rakennamme sinulle verkkokaupan, joka erottuu joukosta ja vie yrityksesi seuraavalle tasolle!

Olemme Codaone - alan johtava Magento 2 -verkkokaupparatkaisujen tarjoaja (nyk. Adobe Commerce), joka on erikoistunut auttamaan niin suuria kuin pieniäkin yrityksiä menestymään digitaalisessa kaupankäynnissä ja saavuttamaan suurin mahdollinen myyntipotentiaali Magento 2 verkkokaupan avulla.

Tarjoamme täyden palvelun Magento 2 ratkaisuja, joiden avulla voimme luoda sinulle räätälöidyn ja tehokkaan verkkokaupan - kustannustehokkaasti. Olemme kehittäneet lukuisia lisäosia pohjoismaisiin tarpeisiin niin verkkokauppialle kuin palveluntuottajillekin (mm. Avarda, Paytrail, Klarna, Posti, Budbee, Lemonsoft, Netvisor, Visma, Procountor).

Codaonen vahvuus perustuu vuosien kokemukseen sekä vankkaan osaamiseen Magento 2 -teknologiasta. Olemme toteuttaneet lukuisia menestyksekkäitä verkkokauppaprojekteja eri toimialoille sekä tehneet onnistuneita migraatioita ja integraaatioita eri kokoisille yrityksille erilaisiin järjestelmiin. Tämä kokemus antaa meille ainutlaatuisen näkemyksen siitä, mitä tarvitaan erinomaisen verkkokaupan rakentamiseen ja kehittämiseen.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman Magento 2 -palveluita, joihin kuuluvat:

  • Suunnittelu: Luomme visuaalisesti vaikuttavan ja käyttäjäystävällisen verkkokaupan, joka vastaa yrityksesi brändiä ja tarpeita.
  • Toteutus: Rakennamme sinulle luotettavan ja tehokkaan verkkokaupan alusta loppuun, hyödyntäen Magento 2:n parhaita käytäntöjä ja ominaisuuksia.
  • Ylläpito: Huolehdimme verkkokauppasi päivittäisestä ylläpidosta, varmistaen sen toimivuuden ja turvallisuuden jatkuvasti.
  • Integraatiot ulkoisiin järjestelmiin: Integroimme verkkokauppasi muihin liiketoimintajärjestelmiin, kuten varastonhallintaan, kirjanpitoon tai markkinointiin.
    Lisäosien kehittäminen: Räätälöimme ja kehitämme tarvittaessa uusia lisäosia, jotta verkkokauppasi palvelee parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaitasi.
  • Nopeusoptimointi: Parannamme verkkokauppasi suorituskykyä ja latausaikoja, jotta asiakkaasi voivat nauttia nopeasta ja saumattomasta ostokokemuksesta.
  • Hakukoneoptimointi (SEO): Teemme verkkokauppasi helposti löydettäväksi hakukoneiden kautta ja autamme sinua saavuttamaan korkeamman näkyvyyden verkossa.
  • Konversio-optimointi: Analysoimme ja optimoimme verkkokauppasi konversioasteen, jotta saat enemmän myyntiä ja kasvatat liiketoimintaasi.

Valitsemalla Codaonen kumppaniksesi voit olla varma, että saat paitsi alan parasta osaamista, myös sitoutuneen tiimin, joka ymmärtää yrityksesi tarpeet ja tekee kaikkensa auttaakseen sinua menestymään digitaalisessa kaupankäynnissä. Uskomme vahvasti asiakastyytyväisyyteen ja joustavaan yhteistyöhön, minkä vuoksi pyrimme aina tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi haasteisiin ja tavoitteisiin.

Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita matkasi kohti menestyksekästä ja kilpailukykyistä Magento 2 -verkkokauppaa. Olemme täällä auttaaksemme sinua joka askeleella ja varmistamaan, että yrityksesi saa parhaan mahdollisen tuen digitaalisessa maailmassa.

Codaone Oy - Sertifioidut Magento 2 -kehittäjät

 

Codaone Oy on erikoistunut nimenomaan Magento 2 -verkkokauppojen kehittämiseen ja ylläpitoon. Yrityksellämme on viralliset Magento Developer -sertifikaatit, jotka osoittavat asiantuntemuksemme ja sitoutumisemme Magento 2 -alustan käyttöön. Tämä takaa asiakkaillemme korkealaatuisen ja ammattitaitoisen palvelun, joka täyttää Magento 2 -kehityksen vaatimukset ja standardit.

Yrityksemme historia juontaa juurensa vuoteen 2016, jolloin perustimme Codaone Oy:n tavoitteenamme tarjota erinomaista palvelua verkkokaupan kehittämisessä. Vuosien varrella olemme kasvaneet ja kehittyneet yhdeksi Suomen johtavista Magento 2 -kehittäjistä, ja saammekin siksi usein ratkottavaksemme Magento ongelmat, joita muut toimistot eivät ole osanneet ratkaista. Olemme työskennelleet monien eri toimialojen yritysten kanssa, minkä ansiosta ymmärrämme erilaisten liiketoimintamallien tarpeet ja vaatimukset.

Codaone Oy:n sertifioidut Magento 2 -kehittäjät ovat perehtyneet syvällisesti alustan toimintaan ja ominaisuuksiin, joten voimme tarjota asiakkaillemme kattavaa tukea ja apua kaikissa verkkokaupan kehitysvaiheissa - nopeasti ja kustannustehokkaasti. Olipa kyseessä sitten uuden verkkokaupan perustaminen, nykyisen verkkokaupan päivittäminen tai laajentaminen, olemme valmiita auttamaan sinua saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa verkkokaupan suunnittelu, toteutus, ylläpito, nopeusoptimointi sekä hakukoneoptimointi. Käyttämällä sertifioituja Magento 2 -kehittäjiämme varmistat, että verkkokauppasi on rakennettu parhaita käytäntöjä ja standardeja noudattaen, mikä puolestaan takaa verkkokauppasi menestyksen ja pitkäikäisyyden.

Oli kyseessä B2B tai B2C kaupankäyntiä Suomessa, pohjoismaissa tai muualla euroopassa, olemme varma valinta pitkän aikavälin nousujohteisen kehityksen kumppaniksi.

Ota yhteyttä Codaone Oy:n asiantuntevaan tiimiin ja aloita menestyksekkään Magento 2 -verkkokaupan rakentaminen yhdessä Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Copyright 2024