Magento 2 -verkkokaupat 

Toimivat verkkokaupparatkaisut


Miksi Magento 2?


Magento 2 on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka kehittyy nopeasti useiden kehittäjien ansiosta. Alustaan on myös saatavilla useita hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Magento on maailman eniten käytetty verkkokaupparatkaisu, ja sen suosio perustuu helppoon ja nopeaan käyttöönottoon.

Codaonella on valtavasti kokemusta Magenton kanssa toimimisesta, ja olemme erikoistuneet rakentamaan verkkokauppoja Magento 2 -alustalla. Osaamisesta ja kokemuksesta on todisteena monta onnistunutta verkkokauppaprojektia.

 • Magento 2 on teknisesti suunniteltu nimenomaan laajennettavaksi ja integroitavaksi
 • Joustava ja skaalautuva – uusia ominaisuuksia saa käyttöön tarpeen mukaan
 • Sopii pienille ja suurille yrityksille
 • Hyvä käytettävyys. Käyttöliittymä on selkeä ja helppo hallita. Lisäksi päivitettävyys, ylläpito ja hallinnointi on yksinkertaista
 • Mahdollista integroida monenlaisia ominaisuuksia
 • Joustavasti laajennettavissa. Ominaisuudet, kieliversiot, uudet kaupat ja käyttäjät voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan
   

Miksi tilata meiltä Magento 2 -verkkokauppa valmiiden verkkokauppapohjien sijaan? 

Valmiiden pohjien kanssa tulee nopeasti haasteita vastaan, mikäli aikomuksena on kasvattaa verkkokauppaa tai jos toiminta on mutkikkaampaa tai vaatii eri järjestelmien yhteensovittamista. Kannattaa alusta alkaen valita sellainen alusta joka tukee kasvua ja ei pelkästään näytä hyvältä, vaan on myös toimiva.

 

Haluamme löytää juuri teidän tarpeisiin sopivimman ratkaisun ja olla apunanne liiketoiminnan kasvattamisessa. Emme ole pelkästään palvelun toimittajia, vaan yhteistyökumppaneita.

 

Codaone on Magento 2 -verkkokaupparatkaisujen kokenut ammattilainen

Olemme erikoistuneet rakentamaan verkkokauppoja Magento 2 -alustalla. Osaamisesta ja kokemuksesta on todisteena monta onnistunutta verkkokauppaprojektia. Tulemalla asiakkaaksemme, voit luottaa sivustohankkeesi olevan ammattilaisten käsissä. Codaone on myös Adoben virallinen kumppani.

 

Suunnittelu ja toteutus

Toteutamme sivustoja yritysten tarpeisiin.

 • Tarvittaessa suunnittelemme myös sivuston ulkoasun ja käytettävyyden
 • Meille voi tulla valmiin suunnitelman kanssa tai rakentaa verkkokaupan yhdessä ammattilaistemme kanssa (UI, UX design)
 • Tuomme näkemyksemme ja osaamisemme jokaiseen projektiin. Käytettävyys ja selkeys ovat meille verkkokauppojen tärkeimmät asiat
   

Referenssejä

Toteuttamiamme verkkokauppoja voit tarkastella referenssit osiossa!

Copyright 2024