Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Codaone Oy (Y-tunnus 2569840-9). Tuotteita myydään yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden näytettävät hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Maksettava arvonlisävero lisätään kassalla tilauksen hintaan.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteessa codaone.fi ostoskorin kautta.

Tilauksen tekemisen jälkeen codaone.fi toimittaa tuotteiden latauslinkit sähköpostitse viimeistään 24 tunnin päästä tilauksen tekemisen jälkeen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat
Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, yleisimmillä luotto/maksukorteilla (esim. Visa ja Mastercard) Paytrailin kautta tai laskulla (sähköpostilla tai verkkolaskuna). Laskulla maksaessa maksuaika on 14 päivää, viivästyskorko 8 % ja maksukehotusmaksu 10 euroa.

Lisenssit
Tuotteisiin voi ostaa tuotteesta riippuen kertalisenssin tai vuosilisenssin. Yksi lisenssi oikeuttaa tuotteen käyttämiseen yhdessä asennuksessa. Lisenssi ei ole siirrettävissä asennuksesta toiseen lukuun ottamatta tavanomaista kehitys-, testi- ja tuotantoympäristöä samalle asennukselle.

Asennuksella tarkoitetaan yhtä sivustoa, jossa tuotetta käytetään.

Vuosilisenssi sisältää lisäosaan julkaistut päivitykset ja tuen yhdeksi vuodeksi. Lisäosaa voi käyttää ilman aktiivista vuosilisenssiä, mutta tuki ja päivitykset edellyttävät aktiivisen lisenssin.

Tyytyväisyystakuu
Kaikkiin Codaonen lisäosiin sisältyy tyytyväisyystakuu. Mikäli lisäosa ei mistä tahansa syystä toimi toivotusti, on tilaus mahdollista peruuttaa 30 päivän sisällä. Peruutus onnistuu ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun. Toivomme kuitenkin, että olet ennen peruutusta yhteydessä asiakaspalveluun, jotta ongelma voidaan yrittää ratkaista.

Peruutuksen yhteydessä lisenssi mitätöidään ja oikeus käyttää lisäosaa lakkaa.

Tyytyväisyystakuu ei koske palveluita, esimerkiksi asennuspalvelua tai sivustokohtaisia räätälöintejä eikä vuosilisenssien uusintoja.

Muuta
Mikäli asiakas ei maksukehotuksista huolimatta maksa tilausta, Codaone Oy:lla on oikeus peruuttaa lisenssi.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Copyright 2024