Toteuttamiamme verkkokauppoja

news_image
news_image2

Mad Professor -verkkokauppa

Mad Professor on valmistanut laadukkaita vahvistimia ja pedaaleita vuodesta 2002 lähtien. Toteutimme heille näyttävän, kansainvälisille markkinoille tarkoitetun verkkokaupan käyttäen Magento 2 -lustaa. Sivusto on suunnattu niin kuluttajille kuin jälleenmyyjille ympäri maailmaa. Käy kurkkaamassa!

news_image
news_image2

Påre skincare -verkkokauppa

Påre skincare tuotteet sopivat jokaiselle niin ihotyypistä, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Ihonhoitosarjaan kuuluu kaksi tuotetta, joten laadukas ihonhoito on helppoa ja yksinkertaista. Toteutimme Pårelle verkkokaupan Magento 2 -versiolla, sillä yrityksen tavoitteena on liiketoiminnan kasvu ja kansainvälistyminen. Käy katsomassa miltä verkkokauppa näyttää!

news_image
news_image2

Puutarhatonttu -verkkokauppa

Puutarhatonttu tarjoaa asiakkailleen erilaisia ratkaisuja puutarhanpitoon ja hoitoon sisätiloissa. Codaone toteutti Puutarhatontulle uudistetun verkkokaupan Magento 2 -alustallea jonka mukaan integroitiin Tehdenin kassa sekä varastojärjestelmä. Uudistettu verkkokauppa on nyt julkaistu, kurkkaa lopputulos!

news_image
news_image2

Bellando -verkkokauppa

Bellando.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa ammattilaisten suosimia laadukkaita hius- ja kauneustuotteita. Bellandon verkkokaupan toteutimme Magenton alustalle. Käy kurkkaamassa!