Tekniikat

Menestyvien verkkokauppojen ja -sivustojen taustalla on paljon tekniikkaa. Asiantuntijamme tietävät mitä tekevät, joten asiakkaidemme ei tarvitse tietää kaikesta alla olevasta. Olemme kuitenkin listanneet tärkeimmät työkalumme ja kumppanimme, joita hyödynnämme todennäköisesti sinunkin verkkokaupassasi tai -sivustossasi.

Maksupalvelut

Verkkokauppoihimme on mahdollista liittää useita eri maksutapoja. Näitä voivat olla esimerkiksi kotimainen Paytrail, kansainvälinen Paypal, mobiilimaksamisen mahdollistava MobilePay, verkkopankki- ja luottokorttimaksut tai lasku toimivalla maksuseurannalla. Verkkokauppoihimme on mahdollista liittää muitakin maksupalveluja, joten löydämme varmasti parhaimmat ratkaisut juuri sinulle.

paytrail.PNG

Toimituspalvelut

Verkkokauppojen asiakkaiden mielestä yksi tärkeimmistä verkkokauppojen ominaisuuksista on joustava toimitustavan valinta. Verkkokauppoihimme on mahdollista liittää esimerkiksi Postin, Matkahuollon, Logitrailin ja PostNordin toimituspalvelut.

logo_orange.svg   fef45a76df33151c121364cf4ce91d2a_f31.jpg  postnord-logistics-logo-larger.png Logotrail-logo.png

Yhdistäminen muihin palveluihin (integraatiot)

Verkkokauppamme mahdollistaa myös helpon ja edullisen yhdistämisen muihin palveluihin ja ohjelmiin. Näitä voivat olla esimerkiksi taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja asiakashallinnan järjestelmät. Suosittuja kumppaneitamme ovat muun muassa Netvisor, NetBaron, Procountor ja Tehden.

netvisor-logo.jpgnetbaron_logo_vaaka_oranssi-150x50.png

Procountor-logo.pngtehden.png

Julkaisualustat

Magento ja Magento 2

magento-2-banner-croped.png

Magento on käytössämme useimmissa verkkokauppaprojekteissamme. Se on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, jota käyttävät tuhannet verkkokaupat ympäri maailmaa. Magenton laaja kirjo ominaisuuksia ja lisäosia tekevät siitä helposti muokattavan ratkaisun. Magento on luonnollinen valinta laajan kohdeyleisön verkkokaupoille.

Lue lisää Magento 2 verkkokauppa-alustasta

WooCommerce

woocommerce-logo-small.png

Toteutamme verkkokauppoja myös WooCommerce-verkkokauppasovelluksella WordPress-julkaisualustalle. Yhdistelmä mahdollistaa näyttävät verkkokaupat, joissa hyödynnetään myös verkkosivujen hallinnallisia etuja. WooCommerce on suosittu verkkokaupparatkaisu, jota käyttää tällä hetkellä kolmannes maailman verkkokaupoista. Verkkokauppa-alusta on joustava ja siihen saa lukuisia maksuttomia ja maksullisia lisäosia.

Concrete5

Concrete5_logo.png

Käytämme verkkosivustojen tuotannossa usein avoimeen lähdekoodiin perustuvaa Concrete5-julkaisujärjestelmää. Se on erittäin helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä, joka toimii jo kymmenien tuhansien verkkosivujen alustana. Sitä käyttävät esimerkiksi monet yliopistot, museot, hallitukset ja suuryritykset ympäri maailmaa.

Wordpress

wordpress.png

Hallitsemme erinomaisesti myös WordPress-julkaisualustan. Se on suosittu ja moderni julkaisualusta, jonka painopisteinä ovat esteettisyys, web-standardit ja käytettävyys. Teemme verkkosivustolle asiakkaan toiveiden mukaisen teeman, ulkoasun ja kaikki tarvittavat lisäosat. Teemme myös WordPress-päivityksiä ja varmistamme verkkosivuston täyden toimivuuden päivityksen jälkeen.

Drupal

logo-drupal-horizontal.png

Meillä on myös vankkaa Drupal-osaamista. Drupal on sisällön­hallinta­järjestelmä, jonka avulla voi luoda, hallita ja julkaista sisältöä suoraan selaimella. Drupalia käytämme yhteistyökumppaneiden kanssa pitkäaikaisissa projekteissa.

Muuta

Symfony

header-logo.svg
Vankkaan osaamiseemme kuuluu myös suosittu Symfony-alusta ja sen komponentit. Olemme toteuttaneet onnistuneita projekteja Symfonyllä, ja osaamiseen liittyy myös Symfonyn päälle rakennetut Magento 2 ja Drupal 8 -versiot.