Blog image
Käteistä tai maksukortteja ei Kiinassa enää tarvita, koska kaikki ostaminen hoituu puhelimitse. Palvelu pelaa muutenkin ja verkkokauppa on paljon Suomea edellä. Lue mitä Kiinassa tehdään toisin.
Lue lisää



Blog image
Näin joulun alla ajattelimme tehdä blogin puolellakin tutuksi jengiä, joka Codaonen takana hyörii. Tulevaa vuotta ja sen mukanaan tuomia uusia tuulia odotellaan mielenkiinnolla. Haastavat caset sytyttävät porukan ja tiimi kehittää jatkuvasti itseään. Heitimmekin toimiston väelle muutaman kysymyksen ja kehotimme suuntaamaan katseet ensi vuoteen. Miltä näyttää vuosi 2016 verkkokauppatrendien suhteen ja miten luodaan hyvä verkkokauppa?
Lue lisää



Blog image
Ruotsissa on otettu iso harppaus verkkokaupan mobiililiikenteen määrässä loppuvuodesta 2014 ja etumatkaa on kertynyt. Verkkokauppa on murroksessa ja mobiilin osuus kasvaa vauhdilla myös Suomessa, sitä ei käy kiistäminen. Nyt on aika miettiä, miten omaa verkkokauppaa voisi kehittää käyttäjäystävällisemmäksi ja sitä kautta lisätä kauppojen määrää. Eihän me Ruotsille kakkoseksi haluta jäädä!
Lue lisää



Blog image
Maailma on pullollaan nerokkaita tuotteita ja hyvin rakennettuja verkkokauppoja, mutta ovatko kaikki nämä ottaneet huomioon sen, että asiakkaat myös löytävät kauppaan? Sijainti, sijainti ja sijainti, näiden kolmen sanotaan olevan ravintolan tärkeimmät ominaisuudet. Sama pätee verkkokauppaan, mutta internetin maailmassa ei voi sijoittua Mannerheimintien ja Lönnrotinkadun risteykseen vaan on oltava löydettävissä muunlaisin keinoin.
Lue lisää



Blog image
”Kivijalkaliikkeestä saa henkilökohtaista palvelua ja tuotteiden vertailu on helpompaa”, saattaa moni yhä ajatella. Miksi myös verkossa ostoksia tekeville asiakkailla ei tarjottaisi hyvää asiakaspalvelua? Hyvä palvelu johtaa suositteluun ja päinvastoin, joten parempaa mainosta ei ole olemassakaan kuin tyytyväinen asiakas.
Lue lisää



Blog image
Tuntuuko, että syötät toistuvasti samoja tietoja useaan paikkaan? Oletko miettinyt, että kaikki voisi onnistua paljon helpommin, nopeammin ja ilman sinun työpanostasi? Kun laitat verkkokauppasi rajapinnat kuntoon, säästät omaa aikaasi ja hermojasi.
Lue lisää



Blog image
Toimitusjohtajamme Juhani valotti hieman sitä, mistä asiakkaalle toteutetun verkkokaupan hinta oikein muodostuu.
Lue lisää



Blog image
Onko sinulla nämä 5 asiaa kunnossa? Tarkista, ja pystyt kehittämään verkkokaupastasi entistä tuottavamman.
Lue lisää



Blog image
Otimme tarkasteluun kahden verkkokaupan tilaustiedot toukokuusta elokuuhun. Mobiililla tehtyjen ostojen määrä yllätti asiakkaamme lisäksi myös meidät.
Lue lisää



Blog image
Maailman suurimmaksi verkko- ja mobiilikauppatoimijaksi kuvaillun Alibaban perustaja Jack Ma nousi hetkessä Kiinan rikkaimmaksi henkilöksi, kun yhtiö listautui New Yorkin pörssiin syyskuussa 2014. Suurimmat kulutustrendit Kiinassa ovat mobiiliostaminen ja mobiilimaksaminen ja näihin trendeihin Alibaba on pystynyt vastaamaan.
Lue lisää



Get this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2020

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

tilastopohjoismaatmobiilioptimointityösisäinen hallintatyöilmapiirikivijalkaliikekonsultaatiopalvelintilakulutustrendi