Blog image
Maailma on pullollaan nerokkaita tuotteita ja hyvin rakennettuja verkkokauppoja, mutta ovatko kaikki nämä ottaneet huomioon sen, että asiakkaat myös löytävät kauppaan? Sijainti, sijainti ja sijainti, näiden kolmen sanotaan olevan ravintolan tärkeimmät ominaisuudet. Sama pätee verkkokauppaan, mutta internetin maailmassa ei voi sijoittua Mannerheimintien ja Lönnrotinkadun risteykseen vaan on oltava löydettävissä muunlaisin keinoin.
Lue lisääBlog image
”Kivijalkaliikkeestä saa henkilökohtaista palvelua ja tuotteiden vertailu on helpompaa”, saattaa moni yhä ajatella. Miksi myös verkossa ostoksia tekeville asiakkailla ei tarjottaisi hyvää asiakaspalvelua? Hyvä palvelu johtaa suositteluun ja päinvastoin, joten parempaa mainosta ei ole olemassakaan kuin tyytyväinen asiakas.
Lue lisääBlog image
Tuntuuko, että syötät toistuvasti samoja tietoja useaan paikkaan? Oletko miettinyt, että kaikki voisi onnistua paljon helpommin, nopeammin ja ilman sinun työpanostasi? Kun laitat verkkokauppasi rajapinnat kuntoon, säästät omaa aikaasi ja hermojasi.
Lue lisääBlog image
Toimitusjohtajamme Juhani valotti hieman sitä, mistä asiakkaalle toteutetun verkkokaupan hinta oikein muodostuu.
Lue lisääBlog image
Onko sinulla nämä 5 asiaa kunnossa? Tarkista, ja pystyt kehittämään verkkokaupastasi entistä tuottavamman.
Lue lisääBlog image
Otimme tarkasteluun kahden verkkokaupan tilaustiedot toukokuusta elokuuhun. Mobiililla tehtyjen ostojen määrä yllätti asiakkaamme lisäksi myös meidät.
Lue lisääBlog image
Maailman suurimmaksi verkko- ja mobiilikauppatoimijaksi kuvaillun Alibaban perustaja Jack Ma nousi hetkessä Kiinan rikkaimmaksi henkilöksi, kun yhtiö listautui New Yorkin pörssiin syyskuussa 2014. Suurimmat kulutustrendit Kiinassa ovat mobiiliostaminen ja mobiilimaksaminen ja näihin trendeihin Alibaba on pystynyt vastaamaan.
Lue lisääBlog image
Viimeisimmät tutkimukset osto- ja kuluttajakäyttäytymisen muutoksesta osoittavat mobiilin tärkeäksi osaksi ostoprosessia. Mobiili ja mobiiliverkkokauppa eivät ole uhka kivijalkaliikkeelle, kun ne hyödynnetään oikein.
Lue lisääBlog image
Onko sinulla verkkokauppa? Suunnitteletko sellaisen hankkimista? Tiedätkö moniko asiakkaistasi selaa nettiä mobiililaitteella? Miten sinä olet huomioinut mobiililaitteiden käyttäjät? Tässä viisi hyvää syytä perustaa mobiiliverkkokauppa, tai muuttaa nykyinen verkkokauppasi mobiiliiksi.
Lue lisääBlog image
Codaonen blogin ensimmäinen postaus on nyt tässä! Tervetuloa meidän maailmaamme, tässä kesän kuulumisia ja pientä maistiaista siitä mitä on luvassa: blogi mobiiliverkkokaupoista, niiden toteuttajista ja erilaisista caseista.
Lue lisääGet this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

GooglearvostelutintegraatioUudet kotisivutVerkkosivujen uudistaminenkäytettävyysilmapiirivertailuEcommerceUudet nettisivut