Blog image
Useimmat etsivät haluamiaan tuotteita hakukoneella, mutta miten saada asiakkaat juuri sinun verkkokauppaasi? Yksi apuväline on hakukoneita varten kehitetyn mikrodatan hyödyntäminen.
Lue lisääBlog image
Verkkokauppoja selataan yhä useammin mobiililaitteella, mutta ostoksia ei viedä yhtä usein loppuun asti. Yksi syy on mobiilimaksamisen hankaluus.
Lue lisääBlog image
Yritysten välinen verkkokauppa on murroksen keskellä. Karu tilausjärjestelmä ei enää riitä, vaan yritysasiakas vaatii samanlaista palvelua kuin kuluttaja-asiakaskin.
Lue lisääBlog image
Livechat on nyt todella lyönyt itsensä läpi: yhä useammasta verkkokaupasta löytyy livechat, ja asiakkaat käyttävät niitä aktiivisesti. Videoyhteys tulee lähitulevaisuudessa tarjoamaan entistä enemmän mahdollisuuksia palvella asiakkaitasi.
Lue lisääBlog image
Verkkokaupan perustamista suunnittelevan ensimmäinen kysymys yleensä on, että minkälaisella alustalla on järkevä aloittaa. Peruspaketilla on helppo kokeilla verkkokauppaa, mutta toiminnan laajentuessa vastaan voi tulla ongelmia.
Lue lisääBlog image
Tunnelma työpaikalla ei ole samantekevä asia. Mutta miten meillä Codaonella huolehditaan siitä, että hommat hoituvat hyvässä hengessä?
Lue lisääBlog image
Kaupan alan murroksessa suuret kansainväliset toimijatkin ovat pulassa, mutta verkkokaupat menestyvät yrityksen koosta riippumatta. Edelläkävijät panostavat mobiiliostamiseen, mutta miksi verkkokauppa ylipäätään kannattaa perustaa?
Lue lisääBlog image
Mobiili ja ketterät verkkokaupparatkaisut mahdollistavat jokaiselle kauppiaalle suuntaamisen myös kansainvälisille markkinoille. Kiinasta löytyy kymmenkunta kaupunkia, joiden asukasluku on suurempi kuin koko Suomen. Ostajia todellakin riittää. Mitä jos te lähtisittekin seuraavaksi Kiinaan?
Lue lisääBlog image
Käteistä tai maksukortteja ei Kiinassa enää tarvita, koska kaikki ostaminen hoituu puhelimitse. Palvelu pelaa muutenkin ja verkkokauppa on paljon Suomea edellä. Lue mitä Kiinassa tehdään toisin.
Lue lisääBlog image
Näin joulun alla ajattelimme tehdä blogin puolellakin tutuksi jengiä, joka Codaonen takana hyörii. Tulevaa vuotta ja sen mukanaan tuomia uusia tuulia odotellaan mielenkiinnolla. Haastavat caset sytyttävät porukan ja tiimi kehittää jatkuvasti itseään. Heitimmekin toimiston väelle muutaman kysymyksen ja kehotimme suuntaamaan katseet ensi vuoteen. Miltä näyttää vuosi 2016 verkkokauppatrendien suhteen ja miten luodaan hyvä verkkokauppa?
Lue lisääGet this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

esittelykäytettävyyskoodaajaostokäyttäytyminenProjektinhallintamobiiliverkkokauppayrityskasvumikrodatalisäarvo