Blog image
Viimeistään Pokémon Go:n myötä on tullut selväksi, että lisätty todellisuus on jo arjessamme. Lisätyn todellisuuden avulla voit nopeuttaa asiakkaan ostopäätöstä, ja edelläkävijät testaavat jo nyt sen mahdollisuuksia.
Lue lisääBlog image
Matka ostoskoriin voi olla yllättävän pitkä. Kun olet saanut asiakkaasi verkkokaupoille, tuet ostopäätöksen syntymistä parhaiten esittelemällä myymäsi tuotteet selkeästi ja huolellisesti.
Lue lisääBlog image
Edelläkävijän rooli ei ole aina helppo. Saat varautua sekä muutosvastarintaan että isoihin voittoihin, kun perustat verkkokaupan alalle, jolla ei sellaisia ennestään ole.
Lue lisääBlog image
Suomalaiset ostavat innokkaasti ulkomaisista verkkokaupoista, mutta harva kotimainen verkkokauppa tavoittelee asiakkaita Suomen rajojen ulkopuolelta. Hyvällä syyllä voi kysyä: miksi?
Lue lisääBlog image
Keskittymiskyky kuin kultakalalla, sanotaan. Viimeisimpien tutkimusten mukaan tosin kultakalakin kykenee keskittymään sekunnin pidempään kuin ihminen. Sinulle, verkkokauppias, tämä tietää haasteita.
Lue lisääBlog image
Koska miksi odottaa pikkujouluihin asti? Codaonen kesäretkellä puhuttiin mahdollisimman vähän työasioita ja keskityttiin mahdollisimman paljon yhteiseen rentoutumiseen.
Lue lisääBlog image
Suomalaisten mobiiliostamisessa on toivomisen varaa erityisesti muihin pohjoismaihin verrattuna. Miten sinä varmistat sen, että verkkokauppasi asiakas saa tarvitsemansa palvelun mobiiliversiossakin?
Lue lisääBlog image
Personoitu asiakaskokemus saa ostamaan verkkokaupasta yhä uudelleen. Tulevaisuuden mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, mutta jo pienillä muutoksilla palvelet asiakkaitasi entistä yksilöidymmin.
Lue lisääBlog image
Suomi tunnetusti ei ole verkkokaupan edelläkävijämaa. Käsi sydämellä, miten sinun verkkokauppasi onnistuu?
Lue lisääBlog image
Mitä tarvitset, kun haluat saada verkkokaupalle pohjan, jonka päälle on myöhemmin helppo rakentaa lisää ominaisuuksia? Meillä siihen on kolme yksinkertaista vaihetta.
Lue lisääGet this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2020

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

ostokäyttäytyminenlivechatkäyttäjälähtöisyysEcommercetuotekuvausreferenssiB2BulkoasukivijalkaliikeSkaalautuvat verkkosivut