Blog image
Suomalaiset ostavat innokkaasti ulkomaisista verkkokaupoista, mutta harva kotimainen verkkokauppa tavoittelee asiakkaita Suomen rajojen ulkopuolelta. Hyvällä syyllä voi kysyä: miksi?
Lue lisääBlog image
Keskittymiskyky kuin kultakalalla, sanotaan. Viimeisimpien tutkimusten mukaan tosin kultakalakin kykenee keskittymään sekunnin pidempään kuin ihminen. Sinulle, verkkokauppias, tämä tietää haasteita.
Lue lisääBlog image
Koska miksi odottaa pikkujouluihin asti? Codaonen kesäretkellä puhuttiin mahdollisimman vähän työasioita ja keskityttiin mahdollisimman paljon yhteiseen rentoutumiseen.
Lue lisääBlog image
Suomalaisten mobiiliostamisessa on toivomisen varaa erityisesti muihin pohjoismaihin verrattuna. Miten sinä varmistat sen, että verkkokauppasi asiakas saa tarvitsemansa palvelun mobiiliversiossakin?
Lue lisääBlog image
Personoitu asiakaskokemus saa ostamaan verkkokaupasta yhä uudelleen. Tulevaisuuden mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, mutta jo pienillä muutoksilla palvelet asiakkaitasi entistä yksilöidymmin.
Lue lisääBlog image
Suomi tunnetusti ei ole verkkokaupan edelläkävijämaa. Käsi sydämellä, miten sinun verkkokauppasi onnistuu?
Lue lisääBlog image
Mitä tarvitset, kun haluat saada verkkokaupalle pohjan, jonka päälle on myöhemmin helppo rakentaa lisää ominaisuuksia? Meillä siihen on kolme yksinkertaista vaihetta.
Lue lisääBlog image
Vielä viime vuoden alussa Codaone oli yhtä kuin toimitusjohtajamme Juhani Haapala. Nyt työllistämme yhteensä 10 henkilöä. Miten tässä näin kävi?
Lue lisääBlog image
Usein verkkokauppaa perustaessa on vaikea tietää, minkälainen ratkaisu on lopulta toimivin. Mutta miten Codaonella varmistetaan se, että kehittämistyö sujuu mahdollisimman jouhevasti?
Lue lisääBlog image
Useimmat etsivät haluamiaan tuotteita hakukoneella, mutta miten saada asiakkaat juuri sinun verkkokauppaasi? Yksi apuväline on hakukoneita varten kehitetyn mikrodatan hyödyntäminen.
Lue lisääGet this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

käyttökokemuskivijalkaliikeesittelyProjektinhallintaLaadukkaat kotisivutyritystuotekuvaushenkilöstöomnichannelmobiilimaksaminen