Blog image
Rauhaisaa joulunaikaa kaikille Codaonen blogin lukijoille! Valmistaudumme täällä parhaillaan tulevan vuoden kiireisiin. Ennen vuoden vaihdetta on kuitenkin hyvä hengähtää hetkeksi ja katsoa miten Codaone on vuonna 2016 kehittynyt.
Lue lisääBlog image
Bloggaajat ovat aikamme vaikuttajia, myös kaupallisessa mielessä. Verkkokaupoille blogiyhteistyö avaa ovet uuteen, sosiaalisempaan tapaan kohdata uusia asiakkaita.
Lue lisääBlog image
Toiminnanohjausjärjestelmä, varastotiedot, some… kaikki nämä olisi mukava saada verkkokauppaan, mutta menee liian mutkikkaaksi! Vai meneekö?
Lue lisääBlog image
Verkkokaupoissa voidaan hyvin myydä kosmetiikan, sisustustavaran ja viihde-elektroniikan kaltaista kuluttajille suunnattua tavaraa. Mutta kun kyse on arvokkaista B2B-kaupoista, on ajatus verkkokaupasta naurettava. Vai onko?
Lue lisääBlog image
Kivijalkaliikkeessä saa halutessaan henkilökohtaista palvelua ja ostamansa tuotteen heti mukaan. Putiikkiin voi kuitenkin olla hankala matka ja pahimmassa tapauksessa aukioloajat ovat mahdottoman suppeat.
Lue lisääBlog image
Ensimmäisten verkkokauppojen syntyessä asiakaspalvelua ei juuri mietitty. Jostain verkkosivun uumenista saattoi löytyä puhelinnumero, mutta ei tietoa esimerkiksi siitä milloin langan päässä päivystettäisiin.
Lue lisääBlog image
Joulu on rauhoittumisen aikaa. Joulunalus sen sijaan on hektinen koettelemus kun pitäisi miettiä mitä ostaa lahjaksi teini-ikäiselle kummitytölle, veljen vaimolle tai isoisälle, jolla on jo kaikkea.
Lue lisääBlog image
Pohjoismaissa asuu yhteensä reilut 26 miljoonaa ihmistä. Meillä olisi siis aivan lähinaapurissa melkoiset markkinat valloitettavana. Tarjoamalla kieliversiot ruotsiksi ja englanniksi sekä huolehtimalla jakelukanavien toimivuudesta verkkokauppiaat pääsevät helpommin Pohjoismaiden markkinoille kuin esimerkiksi perinteiset kivijalkakauppiaat.
Lue lisääBlog image
Internet on pullollaan kiinnostavia tuotteita myyviä tyylikkäitä verkkokauppoja, joista tilaaminen voi muodostua pahimmillaan painajaismaiseksi kokemukseksi. Käyttäjäkokemukseen panostavien verkkokauppojen asiakkaat ovat sen sijaan tyytyväisiä ja palaavat varmemmin uudestaan ostoksille.
Lue lisääBlog image
Bloggaajat ovat nykyään merkittäviä mielipidevaikuttajia. Kun suositussa blogissa vilahtaa tuote tai palvelu, saa se hetkessä tuhansien ihmisten kiinnostuksen osakseen. Verkkokauppiaalle tämä tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia tehdä palveluaan tunnetuksi.
Lue lisääGet this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2020

2018

2017

2016

2015