Blog image
Suositteluja, parhaita vinkkejä ja kauppiaan kuulumisia. Parhaassa tapauksessa asiointi kivijalkaliikkeissä on sosiaalinen kokemus. Miksi ostosreissu ei voisi olla sitä myös verkkokaupassa?
Lue lisääBlog image
Tiedätkö miten asiakkaasi liikkuvat verkkokaupassasi? Entä millä laitteilla he selaavat kauppaasi?
Lue lisääBlog image
Tiesithän, että sähköpostiosoite on henkilötieto? Jos yrityksesi toiminnan ohessa keräät asiakkaittesi sähköpostiosoitteita, keräät henkilötietoja. Siinä tapauksessa sinun on syytä kiinnostua siitä mitä tietosuojauudistus tuo mukanaan.
Lue lisääBlog image
Sijainti, sijainti, sijainti. Perustaessasi kivijalkaliikettä liiketilan ominaisuuksista yksi on ylitse muiden: sijainti. Älä kuitenkaan vaivu harhaluuloon, etteikö sijainnilla olisi merkitystä myös verkkokaupoille.
Lue lisääMaa 03 2017


Blog image
Oletteko pohtineet verkkokaupan perustamista? Tahtoisitteko näppärän paketin, jota voisitte itse hallinnoida, mutta tarvittaessa saisitte oikeasti apua silloin kun sitä tarvitsette?
Lue lisääBlog image
Miten syntyi verkkokauppa, joka nosti johtamisen ja esimiestyön koulutuksiin sekä alan kirjallisuuten keskittyneen Suomen Liikekirjat heti toimintansa alusta asti samalle viivalle jo markkinoilla olevien muiden toimijoiden rinnalle?
Lue lisääBlog image
Verkkokauppasi voi myydä markkinoiden parhaita tuotteita parhaaseen hintaan. Mutta jos asiakkaat eivät löydä sitä, et luonnollisesti tee kauppaa lainkaan.
Lue lisääBlog image
Kauppa valuu verkkoon hurjaa vauhtia. Tämä muutos on aiheuttanut paineita useille yrityksille siirtää myyntiänsä verkkoon. Monet ovat huomanneet, että verkkokaupan käyttöönotto kehittäisi liiketoimintaa mukavasti. Kuitenkin se viimeinen askel perustaa oma verkkokauppa on jäänyt ottamatta.
Lue lisääBlog image
Kun asiakas tilaa meiltä verkkokaupan, saattaa hän ensin ajatella tilaavansa vain projektin, jolla on selkeä alku ja loppu. Me Codaonella uskomme kuitenkin pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Tarjoamme asiakkaillemme verkkokaupan teknisen toteuttamisen lisäksi teknistä konsultaatiota verkkokaupan valmistumisen jälkeen.
Lue lisääBlog image
Näin vuoden vaihduttua useat yrittävät ennustaa, mitä tulevana vuonna tapahtuu. Me täällä Codaonessa emme kurkistaneet kristallipalloon, vaan katsoimme tarkasti viime vuoden aikana tekemiämme projekteja.
Lue lisääGet this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2020

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

työntekijäkieliversioLaadukkaat kotisivutkehittäminenphpGooglemobiilimaksaminenulkoasutoimitustavatostokäyttäytyminen