Blog image
Myyt sitten kustomoituja moottoripyörän osia, luonnonkosmetiikkaa tai kylpyhuoneen valaisinratkaisuja verkossa, kannattaa sinun satsata heti alkuun oman verkkokaupan perustamiseen.
Lue lisääBlog image
Jos tarjottu palvelu, tuote tai laatu ei kelpaa asiakkaille, voi asiakas viedä rauhassa rahansa toisaalle. Tämä ajattelu saattaa sopia pienen kylän ainoan kivijalkaliikkeen palvelumotoksi. Mutta verkossa asiakkaan tarpeita on kuunneltava tarkkaan.
Lue lisääBlog image
Verkkokaupan hinta muodostuu ennen kaikkea verkkokaupan rakentamiseen käytetyistä työtunneista. Verkkokauppaa suunnittelevan yrittäjän on hyvä muistaa, että myös valmis verkkokauppa aiheuttaa kuluja.
Lue lisääBlog image
Omnichannel on tulikuuma termi, jota parhaillaan viljellään kuin mansikoita Suonenjoella. Mutta mitä omnichannel tarkoittaa ja mitä konkreettista hyötyä siitä on verkkokauppiaalle?
Lue lisääBlog image
Videot, videot, videot. Puhut sitten kenen tahansa kanssa internetin trendeistä, puhutte jossain vaiheessa videoiden merkityksestä. Mutta onko videoista oikeasti hyötyä verkkokaupassa?
Lue lisääBlog image
Onko sinulla loistava liikeidea verkkokauppaa varten, mutta verkkokauppojen ylläpidon teknisyys tuntuu epämukavalta? Ei hätää! Hyvin rakennettu verkkokauppa on myös helppokäyttöinen.
Lue lisääBlog image
Magento 2 näki päivänvalon marraskuussa 2015. Samalla ilmoitettiin, että Magento 1 alustan tuki loppuu kolmen vuoden kuluessa.
Lue lisääBlog image
Suositteluja, parhaita vinkkejä ja kauppiaan kuulumisia. Parhaassa tapauksessa asiointi kivijalkaliikkeissä on sosiaalinen kokemus. Miksi ostosreissu ei voisi olla sitä myös verkkokaupassa?
Lue lisääBlog image
Tiedätkö miten asiakkaasi liikkuvat verkkokaupassasi? Entä millä laitteilla he selaavat kauppaasi?
Lue lisääBlog image
Tiesithän, että sähköpostiosoite on henkilötieto? Jos yrityksesi toiminnan ohessa keräät asiakkaittesi sähköpostiosoitteita, keräät henkilötietoja. Siinä tapauksessa sinun on syytä kiinnostua siitä mitä tietosuojauudistus tuo mukanaan.
Lue lisääGet this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

videomobiilioptimointiblogiyhteistyöverkkosivuverkkokauppajulkaisujärjestelmäLaadukkaat kotisivutkehittäminenB2Bhenkilökohtaisuus