Blog image
Joulun alla deadlinet painavat päällä, joulun laittaminen vie aikaa ja pikkujoulut kestävyyttä. Kuka siis haluaisi kuluttaa ainoatakaan minuuttia ruuhkaisessa ostoskeskuksessa?
Lue lisää



Blog image
Codaonen ammattilaisten joukko on vahvistunut ja monipuolistunut omalla käyttöliittymäsuunnittelijalla.
Lue lisää



Blog image
Oletko pohtinut, että verkkokauppa voisi tukea kivijalkaliikkeesi tulosta? Onko teillä mahdollisesti verkkokauppa olemassa, mutta aika on armottomasti ajanut sen ohi? Pitäisikö koko kivijalka sulkea ja siirtyä pelkästää verkkoon?
Lue lisää



Blog image
Toimiva uutiskirje on työkalu, joka lisää verkkokaupan myyntiä ja sitouttaa asiakkaita yritykseen. Avaamattomana se ei kuitenkaan palvele ketään. Näin varmistat, että sinun uutiskirjeesi huomataan!
Lue lisää



Blog image
Kuinka paljon sinun elämääsi helpottaisi, jos verkkokauppasi ja toiminnanohjausjärjestelmäsi yhdistyisivät osiensa summia arvokkaammaksi kokonaisuudeksi?
Lue lisää



Blog image
Alkukesästä saimme Codaonen myyntiin uuden vahvistuksen, kun Laura Palmu liittyi joukkoomme.
Lue lisää



Blog image
Maailmanvalloitus mielessä? Verkkokaupassa on periaatteessa helppo tehdä kansainvälistä kauppaa. Internetin välityksellä myymäsi tuotteet ovat vaivattomasti löydettävissä, asui potentiaalinen asiakkaasi sitten Paraisilla, Pariisissa tai Paramaribossa.
Lue lisää



Blog image
Kaupallisen yhteistyön tekeminen bloggaajien kanssa houkuttelee verkkokauppiaita, syystäkin. Koska ala on vielä nuori, vaatii blogiyhteistyön aloittaminen huolellista suunnittelua.
Lue lisää



Blog image
Yrittäjän aika on kallista. Eri ohjelmistoihin hajautuneiden tietojen metsästäminen ja manuaalinen yhdistäminen tuhlaavat yrittäjän arvokkaita resursseja. Eikö olisi hienoa jos yrityksesi kassa ja verkkokauppa keskustelisivat keskenään, jakaisivat automaattisesti tietonsa toisilleen ja säästäisivät sinulle sekä aikaa että rahaa?
Lue lisää



Blog image
Pelillistämisestä on höyrytty jo parikymmentä vuotta. Yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa sitä, että jostain tehdään vähän tavallista kiinnostavampaa pelillisin elementein. Pelillistetty verkkokauppa koukuttaa asiakkaat – siksi pelielementit sopivatkin verkkokauppaan kuin nenä päähän!
Lue lisää



Get this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

konsultaatiotrendittekninen konsultaatioProjektinhallintamarkkinointiphpVerkkosivujen uudistaminenintegraatiokulutustrendikuluttaja