Blog image
Integraatiot aiheuttavat harmaita hiuksia verkkokauppiaille. Erilaisia mahdollisuuksia on, mutta joko ne ovat kalliita, jäykkiä tai parhaassa tapauksessa sekä kalliita että jäykkiä.
Lue lisääBlog image
Me Codaonella olemme saaneet tarpeeksemme sähköpostirulianssin pyörittämisestä. Siksi kutsumme asiakkaamme keskustelemaan kanssamme Slackiin!
Lue lisääBlog image
Verkkokaupan avaamisen voi mokata monella tavalla.
Lue lisääBlog image
Joulun alla deadlinet painavat päällä, joulun laittaminen vie aikaa ja pikkujoulut kestävyyttä. Kuka siis haluaisi kuluttaa ainoatakaan minuuttia ruuhkaisessa ostoskeskuksessa?
Lue lisääBlog image
Codaonen ammattilaisten joukko on vahvistunut ja monipuolistunut omalla käyttöliittymäsuunnittelijalla.
Lue lisääBlog image
Oletko pohtinut, että verkkokauppa voisi tukea kivijalkaliikkeesi tulosta? Onko teillä mahdollisesti verkkokauppa olemassa, mutta aika on armottomasti ajanut sen ohi? Pitäisikö koko kivijalka sulkea ja siirtyä pelkästää verkkoon?
Lue lisääBlog image
Toimiva uutiskirje on työkalu, joka lisää verkkokaupan myyntiä ja sitouttaa asiakkaita yritykseen. Avaamattomana se ei kuitenkaan palvele ketään. Näin varmistat, että sinun uutiskirjeesi huomataan!
Lue lisääBlog image
Kuinka paljon sinun elämääsi helpottaisi, jos verkkokauppasi ja toiminnanohjausjärjestelmäsi yhdistyisivät osiensa summia arvokkaammaksi kokonaisuudeksi?
Lue lisääBlog image
Alkukesästä saimme Codaonen myyntiin uuden vahvistuksen, kun Laura Palmu liittyi joukkoomme.
Lue lisääBlog image
Maailmanvalloitus mielessä? Verkkokaupassa on periaatteessa helppo tehdä kansainvälistä kauppaa. Internetin välityksellä myymäsi tuotteet ovat vaivattomasti löydettävissä, asui potentiaalinen asiakkaasi sitten Paraisilla, Pariisissa tai Paramaribossa.
Lue lisääGet this feed  

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2020

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

luvutmikrodataCodaoneKiinakäytettävyysostokäyttäytyminenB2Btuotekuvauskansainvälisyysmaksutavat