Syy 05 2018

Esittelyssä Magentopalvelu

Me olemme Codaonella kehittäneet Magentopalvelun, jolla pyrimme madaltamaan Magenton käyttöönoton kynnystä. Kaikki Magentopalvelun paketit ovat täysin kustomoitavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Codaonen Magento 2 -verkkokaupat sekä verkkosivustot (esim. Wordpress) ovat täysin räätälöityjä asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja tämän takia olemme kehittäneet uuden tuotteen; Magentopalvelun. Magentopalvelu on tehty ottamalla huomioon pienet ja keskisuuren kaupat, jotka haluavat lähteä mukaan verkkokauppabisnekseen kustannustehokkaasti.

Paketoimme Magentosta helposti käyttöönotettavan palvelun, jossa rakennamme verkkokaupan yhteistyössä kauppiaan kanssa. Kauppiaana sinun ei tarvitse murehtia verkkokaupan tekniikasta. Magentopalvelulla on tarjota kolme eri vaihtoehtoa, joista voit valita myynnin kanssa itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Magentopalvelun paketit ovat lähtöhinnaltaan edullisia, mutta täysin laajennettavissa kauppiaan toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan.

 

Paketti 1

Hinta: 1950€ alv 0%

Tämä aloituspaketti on tarkoitettu verkkokauppiaalle, joka haluaa kustannustehokkaasti Magento 2-kaupan, ja on itse valmis tekemään töitä hallintapaneelin puolella. Asiakas saa ns. raamit valmiina, mutta tuottaa sisällön kokonaan itse. Tämä tarkoittaa logon, kuvien ja tekstien lisäämistä sivustolle. Asiakas myös itse lisää esimerkiksi kauppiasvarmenteet maksu- ja toimitustapamoduuleihin.

Pakettiin nro. 1 sisältyy:

-Erittäin muokattava Ultimo-ulkoasuteema. Voit valita kahdeksasta eri ulkoasuvaihtoehdosta mieleisesi. Ultimo -teema on responsiivinen, täysin kustomoitavissa hallintapaneelista ilman koodimuutoksia, siinä on mm. rajoittamaton määrä eri värejä, mega-menu, valmiit etusivun elementit yms.

-Yleisimmät maksutavat, esim. Paytrail.

-Yleisimmät toimitustavat, esim. Matkahuolto. Saat valita itse mitkä maksu -ja toimitustavat otat käyttöösi.

-Hakukonenäkyvyyttä parantava lisäosa

-SSL-sertifikaatti

-Oma osoite, esim. www.sinunkauppasi.fi

-Lisätyöt 99€/h alv 0%

 

Paketti 2

Hinta: 11 950€ alv 0%

Pakettiin nro. 2 sisältyy:

- Paketti 1:n sisältö kokonaisuudessaan

- Suunnittelu -ja käyttöönottopalaverit projektin aikana, projektinhallinta

- Datamigraatio eli tuotteiden tuonti vanhasta verkkokaupasta uuteen

- Sisällön syöttö sekä tarkistus

- Toisen kieliversion tekeminen

Huom. Asiakas huolehtii itse sisältötekstien käännökset

- Ulkoasun toteutus graafisen ohjeistuksen tai logon päävärien perusteella

Ulkoasu toteutetaan valmiin Ultimo-teeman päälle. Asiakas saa itse valita kahdeksasta eri ulkoasuvaihtoehdosta mieleisensä.

- Yksi kommenttikierros ulkoasulle

-Lisätyöt 99€/h alv 0%.

 

Paketti 3

Paketti 3 on täysin kustomoitu asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Asiakkaalla voi olla oma valmis ulkoasu, jonka Codaone toteuttaa tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää Codaonen omaa graafikkoa. Kaikki verkkokaupan ominaisuudet käydään asiakkaan kanssa tarkasti läpi, ja näiden pohjalta teemme aika-arvion toteutukselle. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka paljon aikaa käytetään toteutukselle.

Codaonen tuntiveloitus on 99€/h alv 0%.

 

Codaonen kautta saat ylläpidon verkkokaupallesi

 Kaikista käytetyin hosting-palvelu Codaonella on palvelintilapaketti 1 - 99€/kk  alv 0%

Tutustu Codaonen palvelintilapaketteihin tästä.

 

Ylläpidon ollessa Codaonella

Palvelun ylläpito on Toimittajan vastuulla. Toimittaja vastaa, että palvelu on saatavilla ja toiminnassa 99% vuodesta. Huoltokatkoja ei lasketa saatavuusaikaan, mikäli ne ilmoitetaan etukäteen Asiakkaalle. Lisäksi palvelusta otetaan määräaikaiset varmuuskopiot. Verkkokauppaan liittyvien kolmannen osapuolen toimintojen toimintahäiriöt eivät myöskään vaikuta laskennalliseen saatavuuteen.

 

Miten pääsen alkuun?

Voit tilata Magentopaketin suoraan lähettämällä tilauksen osoitteessa https://www.magentopalvelu.fi

Voit myös olla yhteydessä suoraan myyntiin, puh. 044 980 3731 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@codaone.fi

 

magentopalveluuu.jpg


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2020

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

JiraarvostelutphpSkaalautuvat verkkosivutreferenssimobiililaiteLaadukkaat kotisivutlisäarvohenkilöstörajapinta