Hei 25 2018

Luottamus mahdollistaa etätyöt

Toimisto Helsingissä, kirjanpitäjä pohjois-Lapissa, osa myyntitiimiä tunturi-Lapissa ja asiakkaita ympäri Suomea sekä Espanjassa. Kuinka tämä yhtälö toimii Codaonella?

 Sijainnilla ei ole merkitystä, kun viestintä toimii.

Codaone käyttää videopuheluihin Vooleria, jonka kehittämisessä on ollut tiiviisti mukana. Viestinnässä myös Slack on kovassa käytössä, myös asiakkaiden suuntaan. Asiakkaat ovat kiitelleet Slack-kanavaa, koska sitä kautta he voivat kommunikoida Codaonen kanssa nopeasti ja vaivattomasti. Molemminpuolinen viestintä nopeutuu, kun ei tarvitse lähetellä aikaavieviä sähköposteja edestakaisin.

Etätyöt kuuluvat moderniin työyhteisöön. Etätyössä on tärkeää saada aikaan tavoitellut tulokset. Tehokkuus sekä ajanhallinta ovat tärkeämpiä asioita kuin toimistolla vietetyt tunnit. Sallimalla etätyöt Codaone viestii vahvasti luottavansa työntekijöihinsä.

 

Codaonella on tärkeää luottamus sekä toiminnan läpinäkyvyys.

 

Codaonella ei ole tiukkoja työaikoja: yksi rientää toimistolle jo ennen seitsemään, kun toinen saapuu paikalle vasta kymmenen maissa.

“Tärkeintä on, että hommat tulevat hoidettua. Emme tarkkaan seuraa työtuntejakaan - jos viikko joskus jää vajaaksi, niin sitten se jää. Tämä työ perustuu tosi paljon luottamukseen”, toimitusjohtaja Juhani Haapala toteaa.

Osa luottamusta on myös toiminnan läpinäkyvyys - kaikki työntekijät esimerkiksi tietävät asiakkaiden tuntihinnat ja tehdyt tarjoukset. Juhanin mielestä hyvä ilmapiiri työpaikalla ei ole mikään bonus, vaan hyvän liiketoiminnan ehdoton edellytys.

Codaone on asiakkailleen luotettava yhteistyökumppani. Projektien läpiviennissä käytössä on läpinäkyvä Jira. Kaikessa hienoudessaan Jira näyttää asiakasprojektien tilannekuvan aukottomasti ja vaivattomasti, sillä yhdellä silmäyksellä näkee niin eri toteutuksille varatun kehitysajan kuin myös projektiin tehdyn työn.

Tervetuloa Codaonen asiakkaaksi, sijainnista riippumatta. Voit aloittaa lähettämällä sähköpostia Lauralle osoitteeseen laura@codaone.fi, ja kerro, miten voisimme auttaa sinua.

 codaoneloma.jpg


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

GoogleostokäyttäytyminenSEOomnichanneltyöntekijälisäarvoblogiyhteistyökesätyöilmapiirikäyttökokemus