Maa 26 2018

Miksi valita Magento 2 verkkoalustaksi ja Codaone sen tekniseksi toimittajaksi

Kilpailu verkkokauppa-alalla käy nyt kuumempana kuin koskaan ja loppukäyttäjien odotusarvot verkko-ostamisesta ovat tapissaan. Magento 2 -alustalle rakennetulla verkkokaupalla pysyt nyt ja tulevaisuudessa verkon muuttuvien trendien aallonharjalla sekä palvelet kuluttajia heidän näyttämän suunnan mukaisesti. Tässä blogissa listaamme syitä valita yrityksellesi Magento 2 verkkokauppa-alustaksi ja Codeone sen tekniseksi toimittajaksi.
Magento 2 on paras alustavalinta koska sen päälle rakennettava sivusto on helposti muokattavissa kaikkien ominaisuuksien, toiminnallisuuksien, käytettävyyden kuin myös ulkoasunsa puolesta juuri sellaiseksi verkkoympäristöksi mitä kukin toimija tarvitsee. Magento 2 on siis täynnä valmiita ominaisuuksia joita hyödyntämällä eri tyyppisten verkkotoimijoiden sivustotarpeet täytetään. Avoimeen lähdekoodiin pohjautuva Magento 2 kasvattaa verkon liikevaihtoa keskimäärin kolminkertaisella nopeudella ja uusi sivusto maksaa itsensä takaisin noin viidessä kuukaudessa(nopeiten kaikista palveluntarjoajista)*. Retailer Top 1000’-listalla on peräti yli 200 Magento-alustalla operoivaa verkkokauppaa.*
 
Magento 2 tarjoaa lähes rajattomasti valmiita plugineja joiden avulla uudesta sivustostasi tuunataan nopeasti kustannustehokas kokonaisuus. Magento 2 tarjoaa erinomaiset lähtökohdat valmistettavan sivuston räätälöintiin niin valmiiden pluginien, integraatioratkaisuiden kuin myös sivustolle tehtävän ulkoasun osalta. Kun uusi palvelu kaikkine ominaisuuksineen on suunniteltu huolella ja valmistettu taidolla, syntyy ympäristö joka vaikuttaa loppukäyttäjien tekemiin konversiolukumääriin.
 
Magento 2 myös kasvaa liiketoimintakehityksesi mukaan ja taipuu vaatimusten pohjalta juuri sellaiseen formaattiin mikä palvelee verkkokauppiaan tavoitteita ja kuljettaa loppukäyttäjän entistä helpommin kohti ostotapahtumaa. Kun käyttäjäkokemus on kunnossa palaavat asiakkaat tutulle ja turvalliselle sivustolle uudestaan ostoksille. Magento 2:n verkkokauppa on tehty tukemaan myyntiä niin lokaaleilla markkinoilla Suomessa kuin myös yli maarajojen josta esimerkkinä alustaan tehty tuki sekä kieliversioille, eri maiden valuutoille, veroille että maksu- ja toimitustavoille. Magento 2 on myös ihanteellinen vaihtoehto mikäli yrityksesi kohderyhmä on toiset yritykset, sillä Magento 2 taipuu samanaikaisesti niin kuluttaja- kuin b2b-kaupankäyntiin- joko yhdessä tai erikseen. Mikäli yrityksesi tarvitsee enemmän kuin yhden domainin niin tämäkin onnistuu, sillä Magento 2 on kehitetty yhdeksi järjestelmäksi kaikille verkkokaupoillesi.
 
Verkkokauppiaalle on tärkeää suoriutua vaivattomasti sivuston päivittäisistä rutiineista. Magento 2:n Admin Panelista on tehty simppeli käyttöliittymä jonka opetteluun ei kauaa aikaa mene ja jossa yleisimmät tehtävät saa hoidettua muutamalla klikkauksella riippumatta millaisella päätelaitteella saitin ylläpitoa käyttää.
 
Magento 2 verkkokauppa-alustaksi koska se
- on täysin räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaisesti
- tukee verkkokauppamyyntiä maailmanlaajuisesti
- on laajennettavissa lukemattomalla määrällä plugineja
- kehitetty tukemaan verkkomyyntiä päätelaitteista riippumatta
- on kehitetty sekä B2C- että B2B-kaupankäyntiin
- tarjoaa kauppiaalle erinomaisen Admin Panelin
  
Codaonen valmistamat Magento 2-sivustot ovat täysin kustomoitavissa ja on sanomattakin selvää, että jokainen uusi sivusto tukee mm. mobiililaitteilla selaamista sekä ostamista sillä kaikki Codaonen valmistamat sivustot ovat heti responsiivisia ja suunniteltu tukemaan liikennettä ja ostotapahtumia erilaisilla päätelaitteilla. Codaonen palvelulipastosta löytyy sivuston graafisen suunnittelun lisäksi kaikki vaadittu tekninen toteustus sekä integraatioratkaisut(PIM, ERP, CRM) jotka kytketään sivustoon aina asiakkaan toiveiden mukaisesti tukemaan yrityksen liiketoimintamallia.
 
Codaonen tarjoama Hosting-palvelu puolestaan tarjoaa sivustollesi sekä luotettavan että tarpeeksi riittävän palvelintilan suurempiakin käyttäjämääriä ja piikkejä varten. Lisäksi Hosting-palveluumme kuuluu päivittäinen varmuuskopiointi, 24/7 palvelun saatavuuden seuranta, SSL-sertifikaatti sekä pääsy sivustosi testiympäristöön. Palvelimet sijaitsevat Euroopan Unionin alueella.
 
Codaone Magento 2-verkkokauppa-alustan tekniseksi toimittajaksi koska me toteutamme loistavia Magento 2-verkkokauppoja yrityksesi tarpeisiin
 
Edellämainitut seikat takaavat, että Codaone on varma valinta juuri sinun uuden Magento 2
-sivustosi tekniseksi toimittajaksi ja verkkoliiketoimintapartneriksesi kaikkia tulevia kehitysharppauksia varten. Unelma modernista ja ketterästä sivustosta on enää Codaonen toteutusta vaille valmis.
 
Ota meihin yhteyttä myynti@codaone.fi
*Lähde: info2.magento.com

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2020

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

tutkimusvirtuaalitodellisuusmagentokulutustrendiGooglevideochatomnichannelmobiilimarkkinointitietosuoja