Jou 19 2017

Vuosi 2017 oli Codaonen vahvistamisen vuosi

Iloista joulunaikaa kaikille Codaonen blogin lukijoille! Valmistaudumme parhaillaan vuoden 2018 haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Koska joulu on kuitenkin rauhoittumisen juhlaa, muistelkaamme hetken millainen mennyt vuosi oli Codaonelle.

Uudet tilat ja uusia vahvistuksia

Codaonella vierailleille yksi näkyvimmistä muutoksista on ollut uusien toimitilojen hankkiminen. Muutimme Kamppiin aikaisempaa isompiin tiloihin, sillä suunnitelmissamme on kasvattaa omaa liiketoimintaamme. Tämä vaatii uusia rekrytointeja sekä tietenkin tilaa uusille tekijöillemme.

Codanen riveihin on vuonna 2017 liittynyt kourallinen uusia koodareita. Tämän lisäksi joukkoomme liittyivät myyjämme Laura ja käyttöliittymäsuunnittelijamme Janne. Tammikuussa Codaonen ammattilaisten tiimi vahvistuu vielä uudella asiakasvastaavalla.

 

Magento 2 -alustaan pohjautuva paketti on menestys

Keskityimme vuonna 2017 Magento 2 -alustaan. Päätös keskittyä näin vahvasti yhteen alustaan oli lopulta varsin helppo tehdä. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita verkkokauppoja, jotka kasvattavat heidän liiketoimintaansa ja jotka myös kasvavat heidän liiketoimintansa mukana. Magento 2 sopii alustaksi niin alussa oleville kuin jo pidempään toimineille verkkokaupoille.

Yhteen alustaan keskittyminen helpottaa myös jokaisen asiakkaamme verkkokaupan arjessa kokemia haasteita. Jos havaitsemme yhdellä asiakkaallamme bugin, saamme näppärästi ratkaistua tämän ongelman muiltakin asiakkailtamme. Pakettimme perusajatus onkin ollut heti alusta asti sama: siinä missä asiakkaamme saavat kaikki tarvittavat tietoturvapäivitykset automaattisesti, myös muut verkkokaupan käyttöä parantavat uudistukset päivittyvät heidän kauppoihinsa.

 

Vuosi 2017 on ollut Codaonelle opettavainen. Teimme useita Magento 2 -projekteja ja vahvistimme asemaamme tunnettuna sekä laadukkaana Magento 2 -osaajana. Siinä missä maaliskuussa 2017 esittelimme Ecommerce-messuilla tuolloin uutta Magento 2 -verkkokauppapakettiamme, maaliskuussa 2018 esittelemme messuilla uusia näkökulmia kehittyneeseen palveluumme.

Kiitämme kaikkia matkassamme vuonna 2017 olleita ja toivotamme teille jokaiselle onnellista joulua sekä menestyksekästä vuotta 2018!

 


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

tilastomobiilimaksaminenkäyttökokemusliiketoimintakoodaajakivijalkaliikeGooglelivechatmikrodataluvut