Mar 29 2017

Notkean kassaintegraation voi saada järkevään hintaan

Integraatiot aiheuttavat harmaita hiuksia verkkokauppiaille. Erilaisia mahdollisuuksia on, mutta joko ne ovat kalliita, jäykkiä tai parhaassa tapauksessa sekä kalliita että jäykkiä.

Me Codaonella teemme menestyksekkäästi yhteistyötä kassa-, ajanvaraus- ja toiminnanohjausjärjestelmiä tuottavan Tehdenin kanssa. Yhteistyömme ansiosta asiakkaamme saavat järkevään hintaan toimivia integraatioita, jotka helpottavat heidän jokapäiväistä työtään.

Codaone toteuttaa kumppaninamme suoria integraatioita Tehdenin ja eri verkkokauppa-alustojen välille. Asiakas saa yhdeltä tiskiltä laadukkaan, edullisen ja oikeasti toimivan verkkokauppaintegraation, toteaa Tehdenin myyntijohtaja Matti Pajula.

Erityisesti kassaintegraatiota kysellään meiltä jatkuvasti. Kauppiaalle, jolla on sekä kivijalkaliike että verkkokauppa, on kauppojen kassojen yhdistäminen resursseja säästävä toimenpide.

Tehdenin kassan yksi selkeä etu asiakkaallemme on se, että kassa toimii webissä. Kun tuotesaldot verkkokaupasta ja kivijalkamyymälästä saadaan integroitua samaan järjestelmään, säästyy kauppiaan resursseja, Codaonen toimitusjohtaja Juhani Haapala kertoo.

Hyvien integraatioiden ansiosta verkkokaupan manuaalisen työn määrä vähenee ja asiakaskokemus paranee kun tuote-, varasto- ja myyntitiedot liikkuvat saumattomasti järjestelmien välillä.

Mutta entäpä se hinta? Verkkokauppiaat ovat tottuneet, että hyvistä integraatioista saa maksaa itsensä kipeäksi. Tehden-kassajärjestelmän ja verkkokaupan integraation kuukausimaksu on 95 €. Magento2-verkkokauppa kustantaa 99 € kuukaudessa ja kassajärjestelmä alkaen 49 € kuukaudessa. Käyttöönoton avausmaksu riippuu tilanteesta.

Joten miten on, oletko sinä valmis integroimaan kassan ja verkkokaupan ja säätämään samalla sitä arvokkainta eli aikaa itsellesi? Pistä viestiä Lauralle laura@codaone.fi Codaonen myyntiin, niin tehdään yhdessä näppärästä integraatiosta totta teidän verkkokaupassanne!


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

omnichannelmobiilimaksaminenpohjoismaatkäyttäjälähtöisyyspelillistäminenvideochatmobiiliverkkokauppamobiililaiteliiketoimintaB2B