Elo 04 2017

Haastattelussa Codaonen myynnistä Laura Palmu

Alkukesästä saimme Codaonen myyntiin uuden vahvistuksen, kun Laura Palmu liittyi joukkoomme.

Ykköslinkkinä asiakkaisiimme toimiva Palmu on kesän aikana tutustunut lähemmin Codaoneen, asiakkaisiimme ja projekteihimme.

Codaone on juuri sopivan kokoinen yritys. Olemme niin isoja, että voimme tehdä suuria ja haastavia projekteja, mutta sen verran pieniä, että voimme aidosti välittää jokaisesta asiakkaasta. Codaonen parhaita puolia ovatkin monipuoliset projektit ja asiakkaat monipuolisine tarpeineen.Sveitsissä useamman vuoden asuneen, juuri kaupalliset opinnot päättäneen Palmun kiinnostus verkkokauppoja kohtaan juontaa juurensa hänen koulutustaustaansa.

Kiinnostuin e-commerce-alasta opiskellessani datanomiksi. Ymmärsin valmistuttuani, ettei koodaaminen ole minun juttuni vaan että olen ennemminkin myyntihenkinen. Vahvuuteni on työskennellä ihmisten parissa ja etsiä ratkaisuja heidän ongelmiinsa. Taustani ansiosta tunnen IT-alan hyvin ja päätin hyödyntää jo olemassa olevaa tietotaitoa hakeutumalla tämän alan myyntitehtäviin.Myyjän tehtävät ovat verkkokaupparatkaisuihin erikoistuneessa yrityksessä monipuoliset. Palmun mukaan työssä on tärkeätä huomata kehityskohteita asiakkaiden verkkokaupoissa ja luoda kasvumahdollisuuksia asiakkaiden bisnekselle.

Verkkokauppa-alan paras puoli on sen jatkuva kehittyminen ja tieto siitä, etteivät verkkokauppojen rajat tule ihan heti vastaan. Tunnen tiimimme jo hyvin ja tiedän, että porukassamme on todella monipuolista osaamista ja asiantuntemusta. Heidän ammattitaitonsa ansiosta uskallan myydä, sillä tiedän tiimimme pystyvän toteuttamaan asiakkaidemme hurjiakin toiveita.Uusasiakashankinnan lisäksi Palmun työnkuvaan kuuluu auttaa asiakkaita erilaisten yksityiskohtien suunnittelussa. Erinomaisen asiakaskokemuksen takaamiseksi on välttämätöntä kuunnella asiakkaan tarpeita herkällä korvalla.

Kuuntelemalla asiakkaan tarpeita pystyn löytämään ripeästi ratkaisuja heidän kokemiin ongelmiin. Vaikka tässä työssä on oltava valmis myymään, pakkomyyntiä ei saa tehdä. Kukaan ei hyödy siitä, että asiakkaalle myydään ja rakennetaan jotain mitä hän ei tarvitse.Entä missä vaiheessa Palmuun kannattaa olla yhteydessä jos verkkokaupan perustaminen kiinnostaa? Onko oltava jo budjetti tiedossa vai riittääkö pelkkä idea?

Mitä aikaisemmassa vaiheessa minuun ottaa yhteyttä, sitä parempi. Koskaan ei voi olla liian ajoissa.

Laura_Codaone.jpg


Mikäli sinulla on kysyttävää verkkokaupoista, laita Laura Palmulle sähköpostia laura@codaone.fi ja sovi tapaaminen!

Laura Palmun lukuvinkit Codaonen blogiin:

Verkkokaupan hintalappu

Magento 1 tuki loppuu - mitäs nyt?

 


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

kasvukäyttäjälähtöisyysasiakaspalveluilmapiirivideochatkäyttökokemushintablogisisäinen hallintalisäarvo