Hei 21 2017

MyCashflow-kassaintegraatio helpottaa verkkokauppiaan arkea

Yrittäjän aika on kallista. Eri ohjelmistoihin hajautuneiden tietojen metsästäminen ja manuaalinen yhdistäminen tuhlaavat yrittäjän arvokkaita resursseja. Eikö olisi hienoa jos yrityksesi kassa ja verkkokauppa keskustelisivat keskenään, jakaisivat automaattisesti tietonsa toisilleen ja säästäisivät sinulle sekä aikaa että rahaa?

Me Codaonella olemme kuunnelleet turhautuneita verkkokauppiaita ja olemme luoneet yhdessä Tehdenin kanssa MyCashflow-verkkokauppoihin sopivan integraation, joka yhdistää yrityksen kassan ja verkkokaupan. Etenkin kivijalkaliikettä pyörittävälle verkkokauppiaalle integraatio tuo korvaamatonta apua.

Mutta mitä tämä integraatio tarkoittaa käytännössä verkkokauppiaalle?

 

Manuaalinen työ vähenee

Sulje silmäsi. Mieti kassajärjestelmää, joka kokoaa automaattisesti varastosaldot sekä kivijalkaliikkeestäsi että verkkokaupastasi yhteen. Mieti järjestelmää, josta löydät keskitetysti kaikki ajantasaiset tilaus- ja tuotetiedot. Avaa silmäsi.

Kassaintegraatio vähentää kauppiaiden manuaalista työtä keskittämällä kaikki tärkeät tiedot samaan järjestelmään. Kun kassasi ja verkkokauppasi keskustelevat keskenään, vähentyy raportointiin käyttämäsi aika, sillä saat kaikki tarvitsemasi tiedot samasta järjestelmästä.

 

Sopii niin B2C- kuin B2B-kauppiaille

Kassaintegraatio onnistuu kaikissa MyCashflow-verkkokaupoissa, myit sitten kosmetiikkaa kuluttaja-asiakkaille tai tuotantokoneita konepajojen ostajille. Integraatio mahdollistaa myös sähkösen verkkolaskun käyttöönoton, joka on useiden B2B-verkkokauppojen suosima maksutapa.

Keskenään keskustelevat järjestelmät lisäävät asiakastyytyväisyyttä. Reaaliaikaisesti päivittyvä järjestelmä tekee asioinnista sujuvaa niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaalle ja säästää jälleen kauppiaalle kullanarvoista työaikaa. Riippuen asiakkaan tarpeesta, voi hän halutessaan vaikka suorittaa ostoksen verkkokaupassasi ja noutaa tuotteen itse kivijalkaliikkeestäsi. Hyvällä kassaintegraatiolla on mahdollista vastata asiakkaiden aikaisemmin monimutkaisilta tuntuneisiin toiveisiin.

 

Seuraavaksi saatavana Magentolla

Nykyinen Tehdenin kanssa toteutettava integraatio koskee nimenomaan MyCashflow-verkkokauppoja. Me Codaonella kehitämme parhaillaan samankaltaista integraatiota Magentolle. Magento-integraation tarkoituksena on palvella tehokkaasti niitä asiakkaitamme, joiden vaatimukset verkkokaupalle ovat suuremmat.

Onko sinulla käytössäsi MyCashflow-verkkokauppa? Haluaisitko keventää työtaakkaasi yhdistämällä verkkokauppasi yrityksesi kassaan? Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Soita 358 75 3251150 tai laita sähköpostia juhani@codaone.fi, niin katsotaan miten voimme helpottaa teidän arkeanne.

 


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

videoyhteishenkimikrodatatyökasvuphpomnichannelVerkkosivujen uudistaminentyöilmapiiriSEO