Tou 29 2017

Verkkokaupan hintalappu

Verkkokaupan hinta muodostuu ennen kaikkea verkkokaupan rakentamiseen käytetyistä työtunneista. Verkkokauppaa suunnittelevan yrittäjän on hyvä muistaa, että myös valmis verkkokauppa aiheuttaa kuluja.

Verkkokauppa on iso investointi. Hyvä, näppärästi toimiva verkkokauppa vaatii pohjalleen hyvän koodin ja tekijäksi hyvän koodarin. Koska jokainen verkkokauppa on oma kokonaisuutensa, eri kauppojen välillä on eri hintalappuja.

Voimme kuitenkin antaa pari nyrkkisääntöä: 1. mitä enemmän verkkokauppaan tehdään kustomoituja työkaluja, sitä enemmän verkkokauppaan käytetään työtunteja, 2. verkkokauppa ei ole koskaan lopullisesti valmis vaan verkkokauppiaan on hyvä varautua tekemään uudistuksia kauppaansa tulevaisuudessa ja 3. perusverkkokaupan voi saada alkaen 3500 eurolla. 

Millaisella budjetilla sinä olet verkkokauppaa perustamassa? Tässä olisi kolme yleisintä hintaluokkaamme:

 

3500 - 5000 €

Tällä hinnalla saat näppärän perusverkkokaupan. Mukana on erilaisia maksu- ja toimitustatapoja, yleensä yksi integraatio ja yksilöllistä teemamuutoksia.

 

5000 - 15000 €

Tämän hintaluokan verkkokaupoissa panostetaan enemmän joko yhteen isompaan integraatioon tai ulkoasuun. Yleensä tässä hintaluokassa tehdään työläämpiä, kuten taloushallinnon, toimituksen tai kassan vahvoja integraatioita. Toisinaan lisätyötunteja teettää graafikolla teetetyn ulkoasusuunnitelman sovittaminen verkkokaupan päälle.

 

15000 € -

Verkkokaupassa taivas on vain rajana, mutta perussääntö on että mitä enemmän työtä toteutus vaatii, sitä suurempi luku hintalapussa on. Kun verkkokaupan hinta ylittää 15000 euron rajan, on kauppaan tehty lukuisia isoja integraatioita ja yksilöllistä teemaa. Kustomoitujen työkalujen määrä nostaa myös hintaa, mutta hyvin suunnitellut, omaa liiketoimintaa tukevat työkalut vähentävät resurssien tarvetta muualta liiketoiminnasta verkkokaupan “avatessa ovensa”.

 

Verkkokauppaan on syytä budjetoida resursseja myös sen jälkeen kun kauppa on valmis. Ammattilaisen tekemä tekninen ylläpito pitää huolen siitä, että verkkokauppasi pysyy hyvässä kunnossa myös tulevaisuudessa. Me Codaonella tarjoamme verkkokaupan ylläpitopakettia, joka sisältää tietoturvapäivitykset, palvelintilan, varmuuskopiot, sivustoseurannan ja ssl-sertifikaatin 99 €, alv 0 % kuukausihintaan.

Oletko suunnittelemassa verkkokauppaa ja mietit millaisella budjetilla voisit sen rakentaa? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan millaisia tarpeita sinulla on ja millaisella hintalapulla voimme niihin vastata! Tavoitat meidät puhelimitse 358 75 3251150 tai sähköpostilla juhani@codaone.fi.

 


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

prosessitreferenssiarvostelutlisätty todellisuusliiketoimintapalvelintilaLaadukkaat kotisivutvideokoodiUudet kotisivut