Huh 28 2017

Verkkokaupan hallinta on helppoa

Onko sinulla loistava liikeidea verkkokauppaa varten, mutta verkkokauppojen ylläpidon teknisyys tuntuu epämukavalta? Ei hätää! Hyvin rakennettu verkkokauppa on myös helppokäyttöinen.

Meille Codaonella on tärkeätä rakentaa verkkokauppoja, joiden hallinnointi ei vaadi tekniikan tohtorin tutkintoa. Voimme rakentaa verkkokaupasta niin yksinkertaisen tai monimutkaisen hallita kuin asiakas itse toivoo. Hyvin rakennetun verkkokaupan hallintapaneeli on sen verran simppeli ja graafisesti laadukas, että kuka tahansa oppii sitä käyttämään.

 

Kauppias on asiantuntija

Me Codaonella uskomme, että oman verkkokauppansa oppii tuntemaan parhaiten tekemällä itse lopulliset tuotteet valmiiseen verkkokauppaan. Tuotteet luomalla kauppiaasta tulee oman verkkokauppansa asiantuntija.

“Eräs asiakkaamme väitti kivenkovaan, ettei hän tulisi koskaan oppimaan verkkokaupan sisäistä hallintaa. Kuitenkin kun hän oli ajanut kaikki tuotteet itse verkkokauppaan ohjeidemme mukaisesti, sisäisti hän verkkokauppansa logiikan” muistelee Codaonen toimitusjohtaja Juhani Haapala.

 

Automaatio helpottaa elämää

Millaisen verkkokaupan tekisi verkkokauppoja valmistavan yrityksen toimitusjohtaja itselleen?

“Mahdollisimman automatisoidun” Haapala paljastaa.

Automatisointia voi verkkokaupassa hyödyntää loputtomasti. Yleisimmät toiveet ovat muun muassa tilausten hallinnan ja logistiikan automatisointi. Yhdelle asiakkaalle rakensimme verkkokaupan sisälle kustomoidut kentät, jotka laskivat kateprosentit valmiiksi.

Pitkälle automatisoitu kauppa helpottaa verkkokauppiaan työtä. Kun perusprosessit juoksevat taustalla omalla painollaan, jää kauppiaalle arvokasta aikaa keskittyä muuhun liiketoimintaansa.

 

Jos siis mielessäsi kytee ajatus omasta verkkokaupasta, mutta teknisten yksityiskohtien kanssa työskentely tuntuu epämiellyttävältä, ei syytä huoleen. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä kuinka helppokäyttöisen verkkokaupan voimme sinulle rakentaa!

 


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

mobiilimaksaminenasiakaspalveluVerkkosivujen uudistaminenkulutustrendiAlibabakoodaajaomnichannelphpkesäpalvelintila