Maa 03 2017

Codaonen verkkokauppa

Oletteko pohtineet verkkokaupan perustamista? Tahtoisitteko näppärän paketin, jota voisitte itse hallinnoida, mutta tarvittaessa saisitte oikeasti apua silloin kun sitä tarvitsette?

Meiltä on usein kysytty kannattaako verkkokauppa perustaa valmiin paketin päälle. Vaikka teemme yleensä kaikki verkkokauppamme itse ilman valmiita paketteja, näemme miksi tällaiset palvelut kiehtovat. Olemme kuitenkin huomanneet, että useimmat näistä palveluista eivät tarjoa käyttäjilleen riittävää asiakastukea eivätkä nämä paketit skaalaudu ketterästi silloin kun verkkokaupan liiketoiminta kasvaa. Siksi päätimme tehdä oman verkkokauppapakettimme, jonka kautta voimme tarjota auttavan kätemme verkkokauppiaalle silloin kun hän eniten apua tarvitsee.

Verkkokauppapakettimme on pienille ja keskisuurille yrityksille sopiva verkkokaupparatkaisu. Helposti käyttöönotettavassa verkkokaupassa on huomioitu mobiililaitteiden käyttäjät responsiivisilla näkymillä eli kauppa mukautuu kaikenkokoisille näytöille. Palvelumme mahdollistaa näppärät liitännät tärkeimpiin maksu- ja taloudenhallintajärjestelmiin. Tarpeittenne mukaan verkkokauppaan voi asentaa valmiita lisäosia ja toteuttaa uusia aina liiketoimintanne tarpeiden mukaan.

 

Miksi Codaonen verkkokauppa?

Ette tarvitse isoa alkuinvestointia, sillä alkuun pääsee kustannustehokkaalla 99 € kuukausimaksulla. Vuoden käytön jälkeen kauppa on täysin teidän ja voitte ladata sen sekä kaiken sen sisältämän datan omaan käyttöönne. Mikäli tahdotte tehdä tämän ennen vuoden umpeutumista, onnistuu se erilliskorvauksella.

Verkkokauppapakettimme on suunniteltu siten, että vaikka liiketoimintanne kasvaisi huomattavasti, se ei tuota turhaa haastetta palvelulle. Alustana käytämme avoimen lähdekoodin Magento 2 alustaa, joka kasvaa liiketoimintanne mukana liki rajattomasti. Kun luvassa on kasvua, voitte hyödyntää Codaonen osaajia apunasi. Kaupan lunastettua voitte valikoida yhteistyökumppaniksesi kenet vain.

 Hintatiedot:

  • Ei avausmaksua

  • Kuukausimaksu 99 €

  • Vuoden jälkeen voit ladata kaupan sisältöineen itsellesi ilmaiseksi

  • Alussa itselle lataamisesta veloitetaan 1188 € korvaus, joka pienenee joka kuukausimaksun myötä

  • Lisätöiden tuntihinta 99 €

Tuliko teille jotain kysyttävää mieleenne? Voitte soittaa meille 358 75 3251150 tai lähettää sähköpostia juhani@codaone.fiOlemme myös mukana e-commerce Helsinki 2017 -messuilla 8.-9.3. ja löydätte meidät paikalta 5F8. Nähdään Messukeskuksessa!

 


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

verkkosivukesävideochatphpKiinaUudet nettisivutkieliversiotilastolivechatmobiili