Tam 30 2017

Tahdotteko liiketoimintaanne tukevan verkkokaupan?

Kauppa valuu verkkoon hurjaa vauhtia. Tämä muutos on aiheuttanut paineita useille yrityksille siirtää myyntiänsä verkkoon. Monet ovat huomanneet, että verkkokaupan käyttöönotto kehittäisi liiketoimintaa mukavasti. Kuitenkin se viimeinen askel perustaa oma verkkokauppa on jäänyt ottamatta.

Jäikö tuo askel teillä ottamatta siksi, että ette olleet varmoja miten asian kanssa tulisi edetä? Tässä me voimme tulla avuksenne, sillä tarjoamme yritysten johtoportaalle suunnattua johdon konsultaatiota.

Kerroimme aikaisemmin asiakkaillemme tekemästä teknisestä konsultaatiosta. Johdon konsultaatioon kuuluvat monet samat asiat, mutta näkökulmamme on tuolloin yrityksenne tuloksessa ja liikevaihdossa. Konsultaation tavoitteena on kehittää verkkokauppaanne pitkäjänteisesti liikevaihdon kasvua tukevaan suuntaan.

 

Codaone voi tarpeidenne mukaan osallistua hallituksen kokouksiin ja olla tukena päätöksenteossa. Tavoitteenamme on tuoda asiantuntijamielipide päätöksentekoon silloin, kun suunnitellaan liiketoiminnallisesti arvokasta muutosta.

Esimerkiksi olemme tehneet suurta muutosta suunnitellessa kevyen toteutuksen suunnitelmasta ja testanneet kuinka se on otettu vastaan. Kun olemme keränneet riittävästi dataa siitä mikä toimii ja mitä tulisi vielä kehittää, on verkkokauppayrittäjän ollut helpompi päättää millainen muutos on heidän liiketoiminnalleen hyödyllisintä. Kokemuksemme ansiosta meillä on myös näkemystä siitä, miten asiakkaat saadaan kiinnostumaan verkkokaupasta.

 

Johdon konsultaatio sopii kaikille verkon hyödyntämistä pohtiville toimijoille. Konsultaatiostamme ovat hyötyneet niin yritykset, jotka tietävät miten haluaisivat verkkoa hyödyntää, mutta joiden resurssit eivät ole siihen yksin riittäneet kuin myös yritykset, jotka ovat epäilleet onko heidän mahdollista hyödyntää verkkoa.

 

Onko teillä vielä se viimeinen askel kohti verkkokauppaa ottamatta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja haasta meidät kehittämään verkkokauppa, joka vie liiketoimintanne uudelle tasolle!

 


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015