Jou 27 2016

Codaonen kehityksen vuosi 2016

Rauhaisaa joulunaikaa kaikille Codaonen blogin lukijoille! Valmistaudumme täällä parhaillaan tulevan vuoden kiireisiin. Ennen vuoden vaihdetta on kuitenkin hyvä hengähtää hetkeksi ja katsoa miten Codaone on vuonna 2016 kehittynyt.

Nousimme uudelle tasolle

Kuluneen vuoden aikana olemme kasvaneet roimasti. Vuosi takaperin meitä oli Codaonessa viisi henkilöä. Nyt meitä on jo kaksitoista.

Henkilöstön kasvu on johtanut siihen, että olemme systemaattisesti lähteneet rakentamaan firmamme sisällä me-henkeä. Codaone on me, tämä porukka jolla teemme päivittäin parempia verkkokaupparatkaisuja asiakkaillemme.

Me-henkeen kuuluu, että pohdimme Codaonen tulevaisuutta myös koko porukalla. Meillä kaikki työntekijät ovat tietoisia yrityksen tilasta ja tavoitteista. Kun koko porukka tietää minne Codaone on matkalla, ovat kaikki sitoutuneita yhteisen tulevaisuuden rakentamiseen. Tiimimme on rento, avoin ja äärimmäisen ammattitaitoinen.

Voimme ilolla ja ylpeydellä sanoa, että tällä kunnianhimoisella ja osaavalla porukalla kehitämme huippulaadukkaita verkkokaupparatkaisuja, jotka ovat kuluneen vuoden aikana nostaneet Codaonen aivan uudelle tasolle.


Haasteiden kautta voittoon

Kun yritys astuu aiempaa suurempiin saappaisiin, on edessä uuden kokoluokan haasteita. Näin on ollut myös meillä. Koska kehitämme jatkuvasti omaa prosessiamme, olemme tottuneet kohtaamaan eteen tulevat haasteet kasvunpaikkoina.

Suurin saamamme oppi on tiimin tärkeys. Osaava, sitoutunut porukka pärjää haasteellisissa tehtävissä. Näiden tehtävien kautta on käynyt selväksi, että tiimimme vahvuudet ovat verkkokauppojen automatisoinneissa, integroinneissa ja rajapintojen erityisratkaisuissa.

Vuoden aikana olemme avanneet ovia myös Pohjoismaihin. Kansainvälistyminen on tuonut omia haasteita mukanaan, mutta tulevan vuoden alussa kova työmme alkaa vihdoin tuottamaan hedelmää Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Vuosi 2016 on ollut Codaonelle monipuolisen kehityksen vuosi. Olemme tehneet ison harppauksen yrityksenä. Henkilöstömme on kasvanut, oma prosessimme kehittynyt ja olemme saaneet nauttia monipuolisista projekteista.

Kiitos kaikille mukanamme vuonna 2016 olleille henkilöille ja yrityksille! Kulunut vuosi on antoi meille paljon. Tervetuloa vuosi 2017, me olemme valmiina!

 


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015