Hei 26 2016

Virkistyspäivä nostattaa yhteishenkeä syksyn kiireitä varten

Koska miksi odottaa pikkujouluihin asti? Codaonen kesäretkellä puhuttiin mahdollisimman vähän työasioita ja keskityttiin mahdollisimman paljon yhteiseen rentoutumiseen.

Meillä Codaonella viimeisimmät työpaikan pikkujoulut olivat menestys. Mietimmekin kevään mittaan, että turha joulusesonkiin asti odottaa, jotta voimme taas viettää rennosti aikaa työporukalla. Niinpä sitten menimme alkukesästä pienelle veneristeilylle Helsingin edustalla.

Suunnitelmissa oli kesäisten herkkujen syömistä, yhdessäoloa ja mahdollisimman vähän virallista ohjelmaa. Veneristeily tehtiin työaikana, koska emme halunneet, että se olisi pois kenenkään omasta vapaa-ajasta.

 crop_Codaone kesäretki käsitelty kuva.jpg

 

Viime vuosina monet yritykset ovat karsineet virkistyspäiviä ja pikkujouluja säästöjen toivossa, mutta ainakin meille pieni kesäretki oli helppo tapa osoittaa työntekijöille, että heitä arvostetaan.

Olemme päässeet liikevaihdossamme jo nyt samaan tilanteeseen kuin koko viime vuonna. Vauhti on siis hyvä, mutta tavoitteitahan on jatkuvasti nostettava. Kesäretkellämme keskustelimmekin hieman Codaonen tavoitteista ja siitä, missä nyt mennään. Näin kaikilla on nyt selkeä käsitys siitä, mitä kohti yhdessä työskennellään.

Päätarkoitus kesäretkellämme ei kuitenkaan ollut keskittyä työasioihin, vaan yhdessäoloon ja yhteishengen nostatukseen. Päivästä jäikin todella rento ilmapiiri, ja huomasi, että kaikki nauttivat olostaan.

Vietetäänkö sinun yrityksessäsi koskaan aikaa porukalla ilman työasioita? Syksyn kiireet kolkuttelevat jo pian ovella, ja on hyvä, jos niiden kohtaamiseen saadaan kerättyä voimaa porukalla.


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

tietosuojakansainvälisyysilmapiirikesäjulkaisujärjestelmäkonsultaatiomarkkinointipalvelintilahenkilöstöpohjoismaat