Hei 15 2015

Kesää, kasvua ja blogi mobiiliverkkokaupoista

Codaonen blogin ensimmäinen postaus on nyt tässä! Tervetuloa meidän maailmaamme, tässä kesän kuulumisia ja pientä maistiaista siitä mitä on luvassa: blogi mobiiliverkkokaupoista, niiden toteuttajista ja erilaisista caseista.

Codaonen toimistolla Bulevardi 7:ssa käy kova tohina myös heinäkuussa, sillä puuhaa riittää ja verkkokauppoja syntyy. Mobiiliverkkokauppa-ratkaisut sekä rajapintoihin erikoistuminen on antanut taas mahdollisuuden palkata uuden työntekijän osaavien koodaajien joukkoon. Codaonen toimitusjohtaja Juhani ei voi kuin hymyillä vilkkaan heinäkuun vauhdikkaina päivinä. Kasvua on ollut perustamisvuodesta 2013 asti ja edelleen on vauhti päällä. 

Codaonella tapahtuu paljon. Päivittäin kohdataan asiakkaita, kehitetään uusia verkkokauppoja, omaa osaamista ylläpidetään ja tietotaito pidetään aallonharjalla. Olemme huomanneet, että meillä on paljon annettavaa osaamisestamme ja vinkkejä sinulle, joka harkitset verkkokaupan avaamista tai uudistamista, sekä sinulle verkkokauppojen kanssa toimiva alan ammattilainen. Siksi avaamme nyt blogin, jossa luvassa monta kiinnostavaa aihetta kesän ja syksyn mittaan:

Miksi verkkokaupan tulee olla mobiili? Miten mobiiliratkaisut näkyvät Suomessa, mitä tehdään toisin ulkomailla? Minne verkko on kehittymässä? Mitkä ovat ajankohtaisimmat verkkokaupan uutiset? Toimivatko sivujeni optimoinnit? Millaisen ratkaisun tarjosimme asiakkaalle, miten se on toiminut?  Vinkkaathan meille myös, jos sinulla on juttuidea mielessä!

Kuitenkin myös me Codaonella olemme vain ihmisiä, ja meillekin käy kömmähdyksiä joskus. Blogissa tulemme jakamaan myös oppejamme epäonnistumisista, jotta sinun ei tarvitse kompastua samoihin kuoppiin! Avaamme teille asiakas-caseja ja pääsette näkemään mitä meillä todella tehdään.

Meillä on vankka vuosien kokemus verkkokauppa-ratkaisuista eikä työskentelystämme puutu intoa ja lennokkaita ideoita. Tule mukaan matkalle verkko-osaajiemme maailmaan ja kurkista mitä meidän päiväämme ja asiakkaillemme kuuluu.

Tilaa tästä uusimmat blogitekstit sähköpostiisi ja pysyt ajan tasalla!


Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015