Blog image
Codaonen tarina alkaa vuodesta 2013, jolloin toimitusjohtaja Juhani Haapala perusti verkkokaupparatkaisuihin erikoistuneen yrityksen. Nimeksi tuli Codaone.
Lue lisääBlog image
Me olemme Codaonella kehittäneet Magentopalvelun, jolla pyrimme madaltamaan Magenton käyttöönoton kynnystä. Kaikki Magentopalvelun paketit ovat täysin kustomoitavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Lue lisääBlog image
Toimisto Helsingissä, kirjanpitäjä pohjois-Lapissa, osa myyntitiimiä tunturi-Lapissa ja asiakkaita ympäri Suomea sekä Espanjassa. Kuinka tämä yhtälö toimii Codaonella?
Lue lisääBlog image
Kilpailu verkkokauppa-alalla käy nyt kuumempana kuin koskaan ja loppukäyttäjien odotusarvot verkko-ostamisesta ovat tapissaan. Magento 2 -alustalle rakennetulla verkkokaupalla pysyt nyt ja tulevaisuudessa verkon muuttuvien trendien aallonharjalla sekä palvelet kuluttajia heidän näyttämän suunnan mukaisesti. Tässä blogissa listaamme syitä valita yrityksellesi Magento 2 verkkokauppa-alustaksi ja Codeone sen tekniseksi toimittajaksi.
Lue lisääHel 27 2018


Blog image
Codaonen projektinhallinta on rakennettu Atlassianin Jira Softwareen joka tarjoaa niin Codaonen asiakkaille kuin myös kehitystiimille läpinäkyvän sekä ketterän kanavan asiakkaan projektin edistämiseen, hallintaan, seurantaan sekä raportointiin.
Lue lisääBlog image
Kannattaako vain kahden tuotteen vuoksi perustaa verkkokauppa? Me Codaonella olemme sitä mieltä, että suppeammankin tuotevalikoiman kauppa ansaitsee laadukkaan verkkokaupan tukemaan liiketoimintansa kehittymistä. Samaa mieltä on myös Påre Skincaren toimitusjohtaja Annastiina Rönn.
Lue lisääBlog image
Iloista joulunaikaa kaikille Codaonen blogin lukijoille! Valmistaudumme parhaillaan vuoden 2018 haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Koska joulu on kuitenkin rauhoittumisen juhlaa, muistelkaamme hetken millainen mennyt vuosi oli Codaonelle.
Lue lisääBlog image
Integraatiot aiheuttavat harmaita hiuksia verkkokauppiaille. Erilaisia mahdollisuuksia on, mutta joko ne ovat kalliita, jäykkiä tai parhaassa tapauksessa sekä kalliita että jäykkiä.
Lue lisääBlog image
Me Codaonella olemme saaneet tarpeeksemme sähköpostirulianssin pyörittämisestä. Siksi kutsumme asiakkaamme keskustelemaan kanssamme Slackiin!
Lue lisääBlog image
Verkkokaupan avaamisen voi mokata monella tavalla.
Lue lisääGet this feed  
« Edellinen12345678Seuraava »

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

verkkosivukoodaajatekninen konsultaatiorajapintatrenditblogiyhteistyöAlibabakehittäminenmikrodataverkkokaupan perustaminen