Blog image
Codaonen ammattilaisten joukko on vahvistunut ja monipuolistunut omalla käyttöliittymäsuunnittelijalla.
Lue lisääBlog image
Oletko pohtinut, että verkkokauppa voisi tukea kivijalkaliikkeesi tulosta? Onko teillä mahdollisesti verkkokauppa olemassa, mutta aika on armottomasti ajanut sen ohi? Pitäisikö koko kivijalka sulkea ja siirtyä pelkästää verkkoon?
Lue lisääBlog image
Toimiva uutiskirje on työkalu, joka lisää verkkokaupan myyntiä ja sitouttaa asiakkaita yritykseen. Avaamattomana se ei kuitenkaan palvele ketään. Näin varmistat, että sinun uutiskirjeesi huomataan!
Lue lisääBlog image
Kuinka paljon sinun elämääsi helpottaisi, jos verkkokauppasi ja toiminnanohjausjärjestelmäsi yhdistyisivät osiensa summia arvokkaammaksi kokonaisuudeksi?
Lue lisääBlog image
Alkukesästä saimme Codaonen myyntiin uuden vahvistuksen, kun Laura Palmu liittyi joukkoomme.
Lue lisääBlog image
Maailmanvalloitus mielessä? Verkkokaupassa on periaatteessa helppo tehdä kansainvälistä kauppaa. Internetin välityksellä myymäsi tuotteet ovat vaivattomasti löydettävissä, asui potentiaalinen asiakkaasi sitten Paraisilla, Pariisissa tai Paramaribossa.
Lue lisääBlog image
Kaupallisen yhteistyön tekeminen bloggaajien kanssa houkuttelee verkkokauppiaita, syystäkin. Koska ala on vielä nuori, vaatii blogiyhteistyön aloittaminen huolellista suunnittelua.
Lue lisääBlog image
Yrittäjän aika on kallista. Eri ohjelmistoihin hajautuneiden tietojen metsästäminen ja manuaalinen yhdistäminen tuhlaavat yrittäjän arvokkaita resursseja. Eikö olisi hienoa jos yrityksesi kassa ja verkkokauppa keskustelisivat keskenään, jakaisivat automaattisesti tietonsa toisilleen ja säästäisivät sinulle sekä aikaa että rahaa?
Lue lisääBlog image
Pelillistämisestä on höyrytty jo parikymmentä vuotta. Yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa sitä, että jostain tehdään vähän tavallista kiinnostavampaa pelillisin elementein. Pelillistetty verkkokauppa koukuttaa asiakkaat – siksi pelielementit sopivatkin verkkokauppaan kuin nenä päähän!
Lue lisääBlog image
Myyt sitten kustomoituja moottoripyörän osia, luonnonkosmetiikkaa tai kylpyhuoneen valaisinratkaisuja verkossa, kannattaa sinun satsata heti alkuun oman verkkokaupan perustamiseen.
Lue lisääGet this feed  
« Edellinen1234567Seuraava »

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2017

2016

2015

Avainsanat

magentohenkilöstökonsultaatiomobiilimaksaminenkulutustrenditietosuojamikrodatatyöpaikkavertailuB2B