Blog image
Suomalaisten verkko-ostosten määrä kasvoi viime vuonna kahdeksan prosenttia. Se valui kokonaisuudessaan ulkomaille. Tutkimusten mukaan Suomalaisista 59 prosenttia ostaa verkosta vähintään kerran kuukaudessa. Kuitenkin suomalaiset ostavat 30-70% tavarasta ulkomaisista verkkokaupoista, riippumatta toimialasta. Kilpailuun pitää päästä mukaan. Miten verkkokauppias saisi suomalaiset suosimaan kotimaista verkkokauppaa?
Lue lisää



Blog image
Onko sinulla menestyvä kivijalkaliike, mutta verkkokaupan puuttuessa verkon kasvu huolestuttaa? Huomaatko joskus, että asiakkaat tilaavat liikkeessä sovittamansa tuotteen verkosta? Miksi verkkokauppa pärjää niin hyvin, kun kivijalkaliikkeiden myynti on jopa laskussa?
Lue lisää



Blog image
Codaonen tarina alkaa vuodesta 2013, jolloin toimitusjohtaja Juhani Haapala perusti verkkokaupparatkaisuihin erikoistuneen yrityksen. Nimeksi tuli Codaone.
Lue lisää



Blog image
Me olemme Codaonella kehittäneet Magentopalvelun, jolla pyrimme madaltamaan Magenton käyttöönoton kynnystä. Kaikki Magentopalvelun paketit ovat täysin kustomoitavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Lue lisää



Blog image
Toimisto Helsingissä, kirjanpitäjä pohjois-Lapissa, osa myyntitiimiä tunturi-Lapissa ja asiakkaita ympäri Suomea sekä Espanjassa. Kuinka tämä yhtälö toimii Codaonella?
Lue lisää



Blog image
Kilpailu verkkokauppa-alalla käy nyt kuumempana kuin koskaan ja loppukäyttäjien odotusarvot verkko-ostamisesta ovat tapissaan. Magento 2 -alustalle rakennetulla verkkokaupalla pysyt nyt ja tulevaisuudessa verkon muuttuvien trendien aallonharjalla sekä palvelet kuluttajia heidän näyttämän suunnan mukaisesti. Tässä blogissa listaamme syitä valita yrityksellesi Magento 2 verkkokauppa-alustaksi ja Codeone sen tekniseksi toimittajaksi.
Lue lisää



Hel 27 2018


Blog image
Codaonen projektinhallinta on rakennettu Atlassianin Jira Softwareen joka tarjoaa niin Codaonen asiakkaille kuin myös kehitystiimille läpinäkyvän sekä ketterän kanavan asiakkaan projektin edistämiseen, hallintaan, seurantaan sekä raportointiin.
Lue lisää



Blog image
Kannattaako vain kahden tuotteen vuoksi perustaa verkkokauppa? Me Codaonella olemme sitä mieltä, että suppeammankin tuotevalikoiman kauppa ansaitsee laadukkaan verkkokaupan tukemaan liiketoimintansa kehittymistä. Samaa mieltä on myös Påre Skincaren toimitusjohtaja Annastiina Rönn.
Lue lisää



Blog image
Iloista joulunaikaa kaikille Codaonen blogin lukijoille! Valmistaudumme parhaillaan vuoden 2018 haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Koska joulu on kuitenkin rauhoittumisen juhlaa, muistelkaamme hetken millainen mennyt vuosi oli Codaonelle.
Lue lisää



Blog image
Integraatiot aiheuttavat harmaita hiuksia verkkokauppiaille. Erilaisia mahdollisuuksia on, mutta joko ne ovat kalliita, jäykkiä tai parhaassa tapauksessa sekä kalliita että jäykkiä.
Lue lisää



Get this feed  
« Edellinen123456789Seuraava »

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2019

2018

2017

2016

2015

Avainsanat

yrityshenkilöstökehittäminenkäyttökokemusmagentoluvutkäytettävyysLaadukkaat kotisivutmobiilioptimointitietosuoja