Blog image
Kannattaako vain kahden tuotteen vuoksi perustaa verkkokauppa? Me Codaonella olemme sitä mieltä, että suppeammankin tuotevalikoiman kauppa ansaitsee laadukkaan verkkokaupan tukemaan liiketoimintansa kehittymistä. Samaa mieltä on myös Påre Skincaren toimitusjohtaja Annastiina Rönn.
Lue lisääBlog image
Iloista joulunaikaa kaikille Codaonen blogin lukijoille! Valmistaudumme parhaillaan vuoden 2018 haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Koska joulu on kuitenkin rauhoittumisen juhlaa, muistelkaamme hetken millainen mennyt vuosi oli Codaonelle.
Lue lisääBlog image
Integraatiot aiheuttavat harmaita hiuksia verkkokauppiaille. Erilaisia mahdollisuuksia on, mutta joko ne ovat kalliita, jäykkiä tai parhaassa tapauksessa sekä kalliita että jäykkiä.
Lue lisääBlog image
Me Codaonella olemme saaneet tarpeeksemme sähköpostirulianssin pyörittämisestä. Siksi kutsumme asiakkaamme keskustelemaan kanssamme Slackiin!
Lue lisääBlog image
Verkkokaupan avaamisen voi mokata monella tavalla.
Lue lisääBlog image
Joulun alla deadlinet painavat päällä, joulun laittaminen vie aikaa ja pikkujoulut kestävyyttä. Kuka siis haluaisi kuluttaa ainoatakaan minuuttia ruuhkaisessa ostoskeskuksessa?
Lue lisääBlog image
Codaonen ammattilaisten joukko on vahvistunut ja monipuolistunut omalla käyttöliittymäsuunnittelijalla.
Lue lisääBlog image
Oletko pohtinut, että verkkokauppa voisi tukea kivijalkaliikkeesi tulosta? Onko teillä mahdollisesti verkkokauppa olemassa, mutta aika on armottomasti ajanut sen ohi? Pitäisikö koko kivijalka sulkea ja siirtyä pelkästää verkkoon?
Lue lisääBlog image
Toimiva uutiskirje on työkalu, joka lisää verkkokaupan myyntiä ja sitouttaa asiakkaita yritykseen. Avaamattomana se ei kuitenkaan palvele ketään. Näin varmistat, että sinun uutiskirjeesi huomataan!
Lue lisääBlog image
Kuinka paljon sinun elämääsi helpottaisi, jos verkkokauppasi ja toiminnanohjausjärjestelmäsi yhdistyisivät osiensa summia arvokkaammaksi kokonaisuudeksi?
Lue lisääGet this feed  
« Edellinen12345678Seuraava »

Tilaa uusimmat blogipäivitykset sähköpostiisi

Arkisto

2017

2016

2015

Avainsanat

tietosuojatyöilmapiirityöilmapiirimobiiliverkkokauppakuluttajaSEOkäyttöliittymäsuunnittelutilastosisäinen hallinta